طرز تهیه پیتزا لقمه ای خانگی با خمیر در فر

طرز تهیه پیتزا لقمه ای خانگی با خمیر در فر

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پیتزا لقمه ای  در فر را به شما آموزش دهیم. دستور پخت پیتزا لقمه ای خانگی با خمیر در فر بسیار راحت می باشد. شما برای تهیه این پیتزا می‌توانید از موادی همانند بادمجان و نان لواش و تست نیز استفاده نمایید.

دستور پخت پیتزا لقمه ای خانگی با خمیر در فر:

بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع اجاق گاز داتیس

مواد لازم:

آرد معمولی: سه پیمانه (۳۷۵ گرم)

نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری (۱ گرم)

کره: ۲۰۰ گرم ( به صورت تکه‌های کوچک)

خمیر ترش تازه: ده گرم یا خمیر مایه خشک: یک قاشق چایخوری

شیر: یک چهارم پیمانه (۵۵ میلی‌لیتر)

تخم‌مرغ: دو عدد (هم‌زده)

مواد داخل پیتزا لقمه‌ای

سس گوجه‌فرنگی پیتزا: به مقدار لازم

پنیر موزارلا رنده‌شده: یک پیمانه (۱۰۰ گرم)

پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه (۵۰ گرم)

سوسیس پپرونی: هشتاد گرم (حلقه حلقه برش بزنید)

برای روکش پیتزا: یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده

چاشنی برای سرو: ریحان تازه یا پیازچه

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب دمای فر برقی و مایکروفر

طرز تهیه پیتزا لقمه ای:

مرحله اول:

ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. تکه‌های کره را به آرد اضافه کنید و با پشت چنگال آرام در آرد له و با آن مخلوط کنید. آرد و کره حالت گوله‌گوله به خود می‌گیرند، مخلوط‌کردن را تا حدی ادامه دهید که گوله‌ها از نخود بزرگ‌تر نباشند.

مرحله دوم:

در یک ظرف دیگر خمیر‌مایه یا خمیر ترش را با چنگال خرد کنید و شیر را به آن اضافه و با آن خوب مخلوط کنید. دو تخم‌مرغ را هم در ظرفی دیگر بشکنید و کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم:

در این مرحله، مخلوط خمیر‌مایه و شیر و بعد تخم‌مرغ هم‌زده را به آرد اضافه کنید و به‌آرامی با آن مخلوط و بعد ورز دهید تا خمیری یکدست به دست بیاورید. وقتی خمیر را خوب ورز دادید و در ظرف گرد کردید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر مایه عمل کند و خمیرتان آماده شود.

مرحله چهارم:

بعد از دو ساعت خمیر را بیرون بیاورید. روی تخته آشپزی آرد بپاشید تا خمیرتان را به راحتی وردنه کنید. خمیر را دو قسمت کنید و با وردنه هر قسمت را به‌صورت مستطیل ۲۵ در ۴۰ سانتی‌متری درآورید.

مرحله پنجم:

روی سطح خمیر صاف را سس گوجه‌فرنگی مخصوص پیتزا بمالید و نیمی از پنیر موزارلا و پارمزان را روی سس پخش کنید. حالا حلقه‌های سوسیس پپرونی را روی سطح پنیر بچینید تا خمیر را کاملاً بپوشاند. حالا به‌آرامی از طول، خمیر را رول کنید و با چاقو برش بزنید. بهتر است پهنای هر برش ۲٫۵ سانتی‌متر باشد. همین مراحل را با خمیر دوم هم انجام دهید تا تعداد پیتزا لقمه‌هایتان بیشتر شود.

مرحله ششم:

کاغذ روغنی کف سینی فر پهن کنید و پیتزا لقمه‌ای یا فرفره‌ای‌ها را روی آن بچینید. یک تخم‌مرغ را در ظرفی هم بزنید و با فرچه آشپزی روی پیتزاها بکشید.

مرحله هفتم:

سینی را ۲۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پیتزا لقمه‌ای‌ها تقریبا قهوه‌ای شوند.

مرحله هشتم:

بعد از اتمام زمان پخت، سینی را بیرون بیاورید و پیتزاها را در ظرف مناسب سرو کنید. از برگ‌های ریحان تازه یا پیازچه یا گشنیز برای تزئین استفاده کنید.

نکته:

می‌توانید برای روی پیتزا به جای سوسیس پپرونی از مواد دیگری مانند لایه‌های نازک گوشت قرمز، مرغ و قارچ یا ژامبون و سبزیجات معطر به دلخواه خودتان استفاده کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email