کامل ترین آموزش طرز تهیه پیراشکی کرم دار لذیذ و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم تا کامل ترین دستور تهیه پیراشکی کرم دار را به شما آموزش دهیم. پیراشکی کرم دار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک میان وعده بین المللی شناخته می شود.

دستور تهیه پیراشکی کرم دار

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب دمای فر برقی و مایکروفر

مواد اولیه برای 2 نفر:

پودر خمیرترش ⇐ 1قاشق سوپخوری (دانه ریز)

آب  ⇐ 1پیمانه (گرم)

وانیل  ⇐ 1چهارم قاشق چایخوری

شکر⇐ نصف پیمانه

آرد سفید گندم ⇐  به میزان لازم

روغن مایع ⇐ 1سوم پیمانه

تخم مرغ ⇐ 1عدد (درشت)

مواد کِرِم پیراشکی :

شکر⇐  3 چهارم پیمانه

آب  ⇐  2 پیمانه

وانیل ⇐ 1 چهارم قاشق چایخوری

آبلیمو  ⇐  نصف قاشق مرباخوری

آرد سفید گندم  ⇐  3 چهارم پیمانه

طرز تهیه خمیر پیراشکی کرم دار:

مرحله اول:

ابتدا در ظرفی مناسب پودر خمیر ترش،وانیل و آب گرم را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. حالا شکر را نیز به مواد افزوده و دوباره به خوبی مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن شکر روغن مایع را به مواد بیفزایید و دوباره هم بزنید.

تخم مرغ را از قبل در دمای اتاق قرار داده و آن را در ظرفی بشکنید. بعد با چنگال مخلوط کنید و بعد به مواد اضافه کنید.

آرد را حداقل 3 مرتبه الک کنید و به آن مقدار بسیار کمی نمک اضافه کرده و به صورت تدریجی به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. آرد باید به میزانی به خمیر اضافه شود که خمیر به دست نچسبد و حالت خمیر بودن خود را به دست بیاورد.

خمیر آماده شده را به صورت توپ در آورده و آن را 100 بار روی تخته کار آرد پاشی شده بکوبید. حالا ظرفی را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را به آن انتقال داده و رویش را با نایلون به خوبی بپوشانید و آن را 1ساعت در محل گرم قرار دهید.

مرحله دوم:

بعد از مدت ذکر شده خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشی شده باز کنید. طوری که قطر آن حدودا 1 سانتی متر باشد. حال با قالب گرد آن را قالب بزنید. سینی مناسبی را انتخاب کرده و آن را آرد پاشی کنید و خمیر ها را روی آن بچینید و پارچه تمیز و کمی خیس (فقط کمی تَر باشد) را روی آن انداخته و 15 دقیقه صبر کنید.

مقداری روغن را روی اجاق گاز کاملا داغ کنید و پیراشکی های استراحت کرده را داخل آن به خوبی سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را از روغن خارج کرده و داخل توری قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. وقتی پیراشکی خنک شد با کارد تیزی آن را کمی سوراخ کنید و کرم خنک شده را با قیف داخل پیراشکی بریزید . در صورت تمایل قبل از سرخ کردن پیراشکی کِرِم را لای خمیر گذاشته سپس آن را جمع کرده و بعد سرخ کنید البته کِرِم حتما باید کاملا سرد باشد.

بیشتر بخوانید: ویژگی های بهترین اجاق گاز ایرانی چیست؟

نکات مهم تهیه پیراشکی کرم دار:

⊗ اگر دوست دارید پیراشکی شکری داشته باشید میزان شکر را از مواد اولیه حذف کرده یا آن را خیلی کم کنید و شکر را بعد از پخت پیراشکی روی آن بریزید.

⊗ برای تهیه رویه سفید دونات ها، 2 قاشق چای‌خوری آبلیمو را با 1 لیوان پودر قند مخلوط کرده و به آن مقداری آب داغ اضافه کنید تا غلظت دلخواه را به دست بیاورد. بعد آن را روی پیراشکی بریزید البته می‌توانید کمی گلاب هم به  آن اضافه کرد.

⊗ برای تهیه رویه کاکائویی پیراشکی کرم دار مقداری شکلات تخته ای را آب کنید.  اجازه دهید کمی خودش را بگیرد. بعد آن را روی پیراشکی بریزید. می‌توانید از کرم کاکائو یا شکلات صبحانه هم استفاده کنید.

⊗ بهترین مکان ممکن برای ور آمدن خمیر مایکروفر هست. یک لیوان آب داخل مایکروفر بگذارید. آن را 3 دقیقه با قدرت 100 روشن کنید.  بعد آب را خارج کنید و خمیر را داخل دستگاه بگذارید و درش را ببندید ولی دیگر روشنش نکنید. البته می‌توانید خمیر را پشت بخاری یا شوفاژ هم قرار بدید.

⊗ اگر کرم بعد از سرد شدن خیلی غلیظ شد یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email