طرز تهیه بال مرغ کبابی خوش طعم و متفاوت در فر

چگونه در فر برقی بال مرغ کبابی خوش طعم و متفاوت تهیه کنیم؟

بال مرغ کبابی از آن دسته غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که درست کردنش آنقدرها سخت نیست.  این مقاله را از دست ندهید زیرا می‌خواهیم طرز تهیه بال مرغ کبابی خوش طعم و متفاوت در فر را آموزش دهیم.

اگر تا به حال کباب بال مرغ را در خانه درست نکرده‌اید، پس ضرر کرده‌اید. این مواد بسیار ارزان هستند، اما نتیجه فوق‌العاده ترد، دلچسب و عالی است! منتظر رفتن به رستوران یا مهمانی بعدی نشوید، همین اکنون این غذا را برای شام تهیه کنید! اگر تصمیم دارید این غذا را برای مهمان‌ها تهیه کنید، مطمئن باشید که باید زیاد درست کنید.

حتی اگر آن را در کنار غذای دیگری سرو می‌کنید، برای هر نفر حداقل ۵ تکه در نظر بگیرید. یکی از چیزهایی که این بال‌ها را اینقدر خوشمزه می‌کند، اضافه کردن سس گوچوجنگ است. سسی غلیظ، فلفلی، شیرین و خوش طعم که بعد از آموزش در همین مقاله  برای همه غذاها استفاده خواهید کرد!

بیشتر بخوانید: بهترین فر توکار برقی ایرانی چه ویژگی هایی دارد؟

دستور تهیه بال مرغ کبابی خوش طعم و متفاوت در فر:

مواد لازم:

بال‌های مرغ را طبق دستور آماده کنید.
 بال مرغ⇐۲ کیلو
بیکینگ پودر⇐۲ قاشق غذاخوری 
 نمک⇐۲/۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه آسیاب شده⇐۲/۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه‌ سس:

 سس گوچوجنگ کره‌ای⇐۳ قاشق غذاخوری
۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط با ۱ قاشق غذاخوری آب سرد
شکر آسیاب شده⇐۳ قاشق غذاخوری 
عسل⇐۲ قاشق غذاخوری
 سس سویا⇐۴/۱ فنجان
 سرکه‌ سیب⇐۱ قاشق غذاخوری 
 سیر ساطوری شده⇐۱ حبه
 زنجبیل ساطوری شده⇐۱ تکه کوچک
 دانه‌ی کنجد⇐۲ قاشق چایخوری
 پیازچه ریزشده⇐۱ بوته کوچک

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر:

۱. فر را از قبل در دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید، توری مشبک فر را روی سینی فر قرار دهید. مفصل هر یک از بال‌ها را از آن جدا کنید تا بال‌های کوچک و جمع و جوری داشته باشید.

۲. بال‌ها را با دستمال خشک کنید. سپس آن‌ها را در کاسه‌ای بزرگ بریزید و بکینگ پودر، نمک و فلفل را به آن بیفزاید. مواد را خوب هم بزنید.

۳. یک ردیف بال روی توری قرار دهید به نحوی که قسمت پوست دار به سمت بالا باشد. به مدت ۳۰ دقیقه در  طبقه پایین فر قرار دهید.

۴. پس از ۳۰ دقیقه پخت،دمای فر را به ۴۲۵ درجه فارنهایت تغییر دهید. توری را خارج کرده و به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید تا بال‌ها طلایی و ترد شوند. سپس توری را از فر خارج کنید تا به آرامی سرد شوند.

۵. تمام مواد مخصوص سس را درون ماهی تابه ریخته، هم بزنید و اجازه دهید تا به جوش بیفتد. بگذارید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد و غل بزند تا سس غلیظ و کم شود. شعله اجاق گاز را خاموش کنید.

۶. بال‌ها را درون کاسه‌ایی بزرگ بریزید و با دقت زیاد نیمی از سس غیظ را روی آن‌ها بریزید. همه مواد را مخلوط کنید، سپس دانه‌های کنجد، پیازچه‌ها و مابقی سس را روی بال‌ها بریزید تا در سس غرق شوند.

بیشتر بخوانید : ویژگی بهترین اجاق گاز ایرانی چیست؟

طرز تهیه سس گوچوجنگ:

رب فلفل قرمز کره ای یا همان گچوجانگ ربی ساخته شده از پودر فلفل قرمز کره ای یا همان فلفل چیلی است. که از مواد اولیه لازم در بسیاری از غذاهای معروف کره ایست. این رب به صورت بسته بندی شده در بسیاری از فروشگاههای کره بفروش می رسد. ولی از آنجایی که ممکن است در ایران تهیه آن سخت باشد طرز پخت خانگی آن را در ادامه  مقاله بال مرغ کبابی آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

طرز تهیه:

  • ابتدا پودر مالت را به همراه ۲ لیوان آب مخلوط کرده و بر روی حرارت بگذارید. مخلوط را مدام هم زده و به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید.
  • سپس آن را از روی حرارت برداشته و پودر برنج را به مواد اضافه کنید. مواد را با پودر برنج مخلوط کرده و بگذارید تا ۱ ساعت در دمای محیط بماند.
  • دوباره مواد را بر روی حرارت اجاق گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر آن را حرارت دهید. توجه داشته باشید باید به صورت مداوم وارد را هم بزنید تا گلوله نشوند.
  • مواد را از روی حرارت برداشته ۱ لیوان سس برنج، نمک، سویا سس را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • در مرحله آخر پودر فلفل را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
  • رب فلفل قرمز را باید در ظرف تیره در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email