فوت و فن های خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

اگر می خواهید سوپ و خورش هایتان خوشمزه و خوش طعم شود باید با فوت و فن های خوشمزه تر شدن سوپ و خورش آشنا شوید. گاهی افراد با وجود مواد اولیه ثابت نمی توانند مزه قالب سوپ و خورش را درست در آورند.  تنها دلیل خوشمزه نشدن غذا عدم آگاهی و رعایت فوت و فن های آشپزی می باشد. در این مطلب به فوت وفن های خوشمزه تر شدن سوپ و خورش می پردازیم.

آشنایی با فوت و فن های خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

مهم ترین فن آشپزی عشق ورزیدن به آن است. بهترین آشپزان معمولا کسانی هستند که از آشپزی لذت می برند. یکی دیگر از مواردی که باید توجه کنید، این است که غذایی که برای بار اول پخته اید را برای میهمان تان سرو نکنید.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین اجاق گاز داتیس

فن های خوشمزه تر شدن سوپ

سعی کنید سوپ  را یک روز قبل تهیه کنید. زیرا طعم بهتری پیدا می کند.

می توانید برای غلیظ ترشدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز ریخته و پوره کنید. بعد به قابلمه اصلی برگردانید و روی حرارت ملایم اجاق گاز اجازه دهید پنج دقیقه دیگر بجوشد.

حتما در دستور غذاهای مختلف این نکته را شنیده اید که برای قوام بخشیدن به سوپ باید یک قاشق آرد حل شده در یک لیوان آب سرد به آن بیفزایید. ما به هیچ عنوان استفاده از آرد را توصیه نمی کنیم. زیرا ممکن است در بسیاری از سوپ‌ها که به این روش غلیظ ‌شود،  ولی طعم خامی آرد احساس می‌شود.

کمی برنج خرد شده را از ابتدای پخت در سوپ بریزید. این برنج طعم خاصی به سوپ نمی‌دهد. اما باعث غلیظ شدن آن می‌شود. برنج خرد کاملا پخته و در مواد سوپ حل می‌شود. اگر به هر دلیل این اتفاق نیفتد در آخر با ته قاشق برنج‌ها را له کنید.

افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

بعد از پخت مواد اصلی سوپ، یک عدد سیب زمینی را پوست بکنید. 2 یا 3 نیم کنید و بگذارید همراه با سایر مواد سوپ به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزد. سیب زمینی مواد نشاسته‌ای خود را به سوپ می‌دهد و باعث قوام و غلظت آن می‌شود.

سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین فر توکار داتیس

فن های خوشمزه تر شدن خورش:

خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.

خورش را نباید زیاد به‌هم زد. زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.

نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.

ادویه و چاشنی خورش‌ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد. بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد. ولی توصیه ی ما ای است که هرگز زردچوبه و فلفل سیاه را از غذا حذف نکنید.

سعی کنید در تمامی خورش ها برای عطر و طعم بهتر از یک تا دو حبه سیر و یک پیاز استفاده کنید.

انواع سبزی را باید بعد ازپخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.

درخورش هایی که در آن از مرغ استفاده می شود هویج نقش به سزایی در گرفتن بوی آن دارد.

برای بهتر به روغن افتادن خورش هایی که در آن از گردو مثل فسنجان استفاده می شود. می توانید  از ریختن نصف لیوان آب سرد یا چند تکه یخ در آن استفاده کنید.

خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.

برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد.  پیاز نباید زیاد سوخته باشد یا سفید بماند. بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.

گوشت در کلیه خورش‌ها باید با حرارت ملایم اجاق و در ظرف بسته پخته شود. بعد سبزیجات آن اضافه گردد.

وقتی تمام مواد خورش پخته شد، در آن را باز می‌گذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email