غذای بین المللی

طرز تهیه 4 نوع غذای بین المللی برای مصرف در دوران کرونا

زمان کرونا و در دوران نقاهت آن برای بهبود هر چه سریع تر بیماران و سپری شدن دوران نقاهت رعایت رژیم غذایی غنی از غذا‌های گیاهی با حداقل فرآوری، شامل میوه، سبزی، نان و غلات سبوس‌دار، حبوبات، ماهی، مرغ و مصرف کم گوشت قرمز توصیه می‌شود. مصرف انواع غذاها از جمله غذای سنتی ایرانی و غذای بین المللی سالم در این دوران توصیه می شود. 

مصرف روزانه سوپ داغ، میوه و سبزی تازه و استفاده از مقدار زیاد منابع غذایی ویتامین A که سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی می‌شود، از دیگر موارد مورد اهمیت در برنامه غذایی بیمار مبتلا به کروناست. همچنین  استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن و استفاده از منابع غذایی دارای  پروتئین، روی، آهن و سلنیم سیستم ایمنی این بیماران  را تقویت می‌کند.
مصرف خوراکی‌هایی با منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاسته‌ای، روغن گیاهی یا روغن نباتی را در غذای بیماران کرونایی فراموش نکنید، علاوه بر آن مصرف عسل، زردچوبه، سیر، پیاز تازه، زنجبیل و مصرف صبحانه منظم  به بیمار هم از ضروریات است.

بیشتر بخوانید: آشنایی با غذاهای مناسب برای بیماران کرونایی و دوران نقاهت بیماری

دستور پخت 4 غذای بین المللی

اِستَمپات هلندی

مواد لازم:

  • سیب زمینی: 4 عدد
  • سبزی آرگولا (راکت یا روکولا): یک بسته
  • پنیر بز: 200 گرم
  • گوجه فرنگی گیلاسی: یک کاسه
  • خامه تازه: یک قاشق غذاخوری
  • دانه میوه کاج: به مقدار لازم
  • پودر پاپریکای دودی: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • سیر: یک بوته

طرز تهیه غذای بین المللی

  • سیب زمینی‌ها را پوست کنده، خرد کنید و آب پز کنید.
  • همزمان دانه های کاج را روی حرارت متوسط اجاق گاز تفت بدهید تا رنگ آنها از سفید به طلایی و قهوه‌ای متمایل شود.
  • سپس سیرها را داخل سیب زمینی‌های پخته و له شده رنده کنید.
  • خامه و نمک را هم به آن اضافه کنید.
  • پنیر، پودر پاپریکا، سبزی و دانه‌های کاج را روی آن بریزید.
  • با گوجه‌های گیلاسی نصف شده تزئین کنید.

لاپسکوز نروژی 

مواد لازم: 

  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
  • سینه مرغ: 400 گرم
  • کدو: یک سوم کدوی متوسط
  • کرفس: دو شاخه
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • هویج: دو عدد کوچک
  • چاشنی آب مرغ: 2 بسته
  • فلفل: یک چهارم قاشق غذاخوری
  • سس سویا: نصف لیوان
  • سیر خرد شده: دو حبه
  • ریحان و جعفری: یک بسته کوچک
  • گوجه فرنگی: یک عدد
  • ماکارونی: نصف فنجان
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه غذای بین المللی

  • سبزیجات و مرغ را خرد کرده و سرخ کنید.
  • همزمان ادویه‌ها و چاشنی‌ها از جمله سس سویا رابه آن اضافه کنید.
  • سپس سبزیجات و سیر را با مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز بپزد.
  • در پایان نیز مقداری ماکارونی به آن اضافه کنید.

مواد لازم:

  • لوبیا قرمز: یک عدد کنسرو
  • گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • زیره و پودر گشنیز: یک قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل و سیر: یک قاشق چای خوری
  • برگ خرد شده جعفری: چند عدد
  • پودر فلفل: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار کافی 
  • روغن: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه غذای بین المللی

  • ابتدا پیاز و زیره را داخل روغن سرخ کنید.
  • سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه، ادویه‌ها را نیز به آن بیفزایید و اجازه دهید تا ۳ دقیقه پختن همزمان آنها روی حرارت کم اجاق گاز، ادامه پیدا کند.
  • سپس لوبیا را به آن اضافه کنید و پس از دو دقیقه با افزون نمک آن را طعم ‌دارتر و با اضافه کردن برگ‌های جعفری آن را تزئین کنید.
  • این خورشت را همراه با برنج باسماتی میل بفرمایید.

بیشتر بخوانید: نکات مهم تغذیه سالم در دوران کرونا

تگلیونی ایتالیا یک غذای ساده

مواد لازم:

  • آرد سفید: نیم کیلوگرم
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • روغن زیتون: ۴۰ گرم

طرز تهیه غذای بین المللی

  • برای تهیه این غذا باید مواد لازم را پس از مخلوط کردن کامل با کمک دست، به مدت ۳۰ دقیقه به حال خود رها کنید.
  • سپس کمی آرد روی آن بریزید و با استفاده از ماشین پاستا ساز یا چاقو آن را رشته رشته کنید.
  • کافیست پاستاها را به مدت ۵ دقیقه همراه با نمک بجوشانید.
  • غذای شما حاضر است و تنها باد افزودن سس گوجه فرنگی آن را صرف کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email