سوپ بین المللی

طرز تهیه 4 نوع سوپ بین المللی برای مصرف در دوران کرونا

نوشیدن آب و مایعات، مکمل ها و ویتامین ها، مصرف سوپ و حتی آش های محلی که حاوی حبوبات و پروبیوتیک است، علاوه براینکه می تواند مواد سمی را از بدن خارج کند، با تقویت سیستم ایمنی بدن، در کاهش ابتلا به بیماری هایی مثل سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا می تواند موثر باشد. در این مطلب طرز تهیه 4 نوع سوپ بین المللی برای مصرف در دوران کرونا را به شما آموزش می دهیم، با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با غذاهای مناسب برای بیماران کرونایی در زمان بیماری

4 نوع سوپ بین المللی

سوپ استانبولی

 مواد لازم:

  • سیب‌زمینی: پنج عدد متوسط
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: نصف فنجان
  • سینه مرغ: یک چهارم بدون چربی
  • آرد سفید: سه قاشق غذاخوری
  • شیر: دو لیوان
  • هویج: سه عدد بزرگ
  • پنیر چدار: به مقدار دلخواه
  • نمک، ‌فلفل: به مقدار دلخواه
  • سبزی معطر برای تزئین سوپ: به دلخواه 

 طرز تهیه سوپ استانبولی

  • سیب‌زمینی‌ها را کاملا شسته و بگذارید با پوست بپزند. سینه مرغ را هم بخارپز کنید. پیازها را با روغن زیتون روی حرارت متوسط اجاق گاز تفت دهید و در ظرفی دیگر آرد را با شیر مخلوط کنید و به‌ آرامی هم بزنید که ذرات آرد داخل شیر گلوله نشود.
  • بعد از یکنواخت شدن شیر و آرد،‌ پنیر را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید. کمی آب به مجموعه اضافه کنید. سینه مرغ پخته را ریش‌ ریش کرده و همراه با هویج خام رنده شده به آن اضافه کنید.
  • بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها کمی نیم ‌پز شدند، ‌آنها را با پوست به سوپ اضافه کنید. بگذارید این مواد جوشیده و قوام بیاید. آن را داخل ظرف ریخته و با سلیقه خود تزئین کنید.
  • اگر داخل این سوپ چند عدد سیب ‌زمینی درسته با پوست بیندازید هم سوپ‌ به لحاظ ظاهری زیبا می‌شود و هم اینکه مقدار ویتامین C بیشتری دریافت خواهید کرد. چون پوست سیب‌ زمینی یکی از منابع اصلی ویتامین C است.

سوپ فلفل آمریکایی 

مواد لازم:

  • پیاز: دو فنجان خرد شده
  • لوبیا قرمز: دو فنجان پخته
  • فلفل دلمه ‌ای سبز، قرمز و نارنجی: یک فنجان خرد شده از هرکدام
  • سیر: هشت حبه خرد شده
  • گوشت گوسفند: ۲۰۰ گرم
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز و سیاه و اورگانو: هر کدام نصف قاشق غذاخوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه ‌فرنگی: به میزان دلخواه
  • برگ بو: دو تا سه برگ
  • گوجه ‌فرنگی تازه: سه عدد خرد شده
  • پنیر چدار: نصف فنجان

طرز تهیه سوپ بین المللی

  • لوبیا قرمز را بپزید. پیاز را با یک قاشق روغن زیتون تفت بدهید تاحدی که خامی آن از بین رفته و طلایی شود. سپس سیر،‌ فلفل‌، پودر فلفل‌، اورگانو و برگ بو را مخلوط کرده و با یک قاشق باقی‌مانده روغن زیتون آنها را جداگانه تفت دهید. گوشت را بپزید و کمی مانده آن را از روی اجاق گاز بردارید.
  • شکر را با آب مخلوط کرده وهمراه با رب به گوشت اضافه کنید. حرارت گاز را کم کنید تا رب و شکر به خورد گوشت برود. لوبیا،‌ ادویه‌ها و پیاز را با هم مخلوط کرده و همه مواد را به مدت سه دقیقه تفت بدهید. این مواد را داخل گوشت بریزید.
  • سه لیوان آب به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سوپ به‌ آرامی بپزد و جا بیفتد. ۱۰ دقیقه پیش از سرو کردن سوپ،‌ گوجه ‌فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید. سوپ را داخل ظرف دلخواه ریخته و پنیر رنده شده را روی آن بریزید. کمی صبر کنید تا پنیر آب شود.

سوپ عدس هندی

مواد لازم:

  • عدس: دو فنجان
  • دال عدس: یک فنجان
  • لوبیا چیتی: یک فنجان
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ: یک چهارم یک سینه کامل
  • پیاز حلقه شده: یک فنجان
  • زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل سیاه و قرمز: هرکدام یک قاشق چای‌خوری
  • هویج خرد شده: به شکل مکعبی یک فنجان
  • سیر: یک گل کامل
  • پنیر چدار یا فتا: به میزان دلخواه
  • ادویه معطر هندی: به مقدار لازم
  • جعفری تازه: یک فنجان خرد شده

طرز تهیه سوپ بین المللی

  • لوبیا، عدس و دال عدس را جداگانه بپزید. سپس آنها را با سینه مرغ که قبلا پخته‌اید، مخلوط کنید. زیر شعله اجاق گاز را کم کنید تا این مواد بپزند.
  • پیاز را با کمی روغن زیتون تفت دهید و کمی که خامی آن از بین رفت، ‌سیر، ‌پودر فلفل‌ و زیره را با هم مخلوط کرده و به پیاز اضافه کنید.
  • ادویه هندی را در مرحله آخر به آنها اضافه کنید و همه آنها را داخل مخلوط لوبیا، عدس و سینه مرغ بریزید.
  • کمی که جوشید،‌ هویج را به آن اضافه کنید. زیر شعله گاز را کم کنید تا غذاها جا بیفتد. سوپ را داخل ظرف بریزید و سپس روی آن پنیر بریزید. با جعفری روی سوپ را تزئین کنید.
  • به این دلیل که متابولیسم را بالا برده و بدن گرم می‌شود، این سوپ هم حاوی پنیر و عدس ماده اولیه اصلی آن سوپ است، بنابراین خوردن آن برای افراد مبتلا به کم‌خونی مناسب است.
  • می‌توانید مقداری از جعفری را داخل سوپ بریزید تا خوش طعم ‌تر شود. درواقع استفاده از هر نوع سبزی معطر در سوپ به بالارفتن کیفیت و بهتر شدن طعم آن کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای مبارزه با کرونا

سوپ پیاز فرانسوی

مواد لازم

  • پیاز سفید و قرمز: حلقه شده هر کدام چهار فنجان
  • سیب زمینی: پنج عدد بزرگ
  • شکر: نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
  • آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
  • آب گوشت: بدون چربی هشت لیوان

طرز تهیه سوپ بین المللی

  • سیب‌زمینی‌ها را بپزید. پیازها را با روغن زیتون تفت دهید به اندازه‌ای که طلایی شوند. ادویه‌ها را با شکر مخلوط و به پیازها اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه این مواد را تفت بدهید تا کاملا پیازها طلایی شده و مواد دیگر حالت خامی نداشته باشند.
  • حالا سیب‌زمینی‌ها را به شکل مکعبی خرد کرده یا پس از رنده کردن آنها را با مقداری پنیر مخلوط کرده و بگذارید به مدت یک ساعت با حرارت ملایم گاز همراه با آب گوشت بپزد.
  • بعد از یک ساعت مخلوط پیاز و ادویه را به آن اضافه کنید. دوباره حرارت را روشن کنید تا نیم ساعت دیگر این مجموعه حرارت ملایم ببیند.
  • حرارت باید به‌ حدی باشد که قوام مناسب سوپ به دست آید. آن را داخل ظرف پیرکس بریزید. باقی‌مانده پنیر را روی آن بریزید و ظرف را داخل فر یا مایکروویو قرار دهید تا پنیر روی آن آب شده و طلایی شود. این سوپ لذیذ را میل کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email