طرز تهیه ۲ مدل شیرینی و حلوا زنجبیلی + خواص فراوان زنجبیل

در این مطلب  به دلیل خواص فراوان زنجبیل، حلوا و شیرینی زنجبیلی را به‌ صورت خیلی ساده به شما عزیزان آموزش داده و شما را با خواص بی نظیر زنجبیل آشنا می کنیم. با داتیس همراه باشید.

همان طور که  میدانید ؛ زنجبیل از پرخاصیت ترین گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص فراوانی برای بدن می‌باشد.

طرز تهیه حلوا زنجبیلی:

ابتدا به حلوای زنجبیلی که از دسرهای سنتی و پر خاصیت ایرانی است می پردازیم.

مواد لازم حلوا زنجبیلی تبریز:

طرز تهیه 2 مدل شیرینی و حلوا زنجبیلی + خواص فراوان زنجبیل

روغن جامد و کره را روی حرارت اجاق گاز گذاشته تا آب شود، بعد از ان آرد سفید را الک کرده و به ان اضافه کنید و روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ ان عوض نشود.

بعد ازاینکه  ۱۰ دقیقه گذشت آرد برنج را الک کرده و به ان افزوده و هم می زنیم. به مدت دو ۳ دقیقه بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود.

بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل ظرف مستطیلی ریخته روی ان را صاف کرده و وقتی کاملا سفت و خنک شد برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

 

 

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون فر

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی بدون فر بسیار ساده و سریع می باشد و یک شیرینی خوشمزه برای عصرانه است.

مواد لازم شیرینی زنجبیلی:

طرز تهیه 2 مدل شیرینی و حلوا زنجبیلی + خواص فراوان زنجبیل

روغن، پودر قند و زنجبیل را کاملا باهم مخلوط می‌کنیم. آرد الک شده را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا خامی ان گرفته شود، اما رنگ ان عوض نشود.

بعد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه کرده کاملا مخلوط می‌کنیم. کره را هم به تدریج می‌افزاییم. در صورتی که بخواهیم شیرینی دو رنگ داشته باشیم مقداری از ماده آماده رابا پودر کاکائو مخلوط کرده، سپس مواد رابا وردنه باز کرده و به شکل‌های دلخواه قالب می‌زنیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک روی گاز

خواص زنجبیل

از زنجبیل استفاده های‌ متنوعی می‌شود. میزان مصرف ان تا سه گرم در روز بلامانع است. البته این میزان ممکن است به صورت ۲ تا ۳ نوبت مصرف شود «مثلا سه نوبت یک گرمی» و یا بعنوان ضد تهوع می‌توان یک جا از ۲ گرم ان استفاده کرد.

با توجه به میزان متغیر اسانس زنجبیل که ارزش دارویی ان مزبوط به ان است، انواعی از زنجبیل که بالاتر از ۵/۱ درصد اسانس داشته باشند ارزش دارویی دارند. بنابر این در صورتی که زنجبیل کهنه باشد و یا به صورت پودر برای مدت طولانی مصرف نشود، کم کم اسانس«رایحه» ان کم شده و ارزش دارویی ان کاهش می یابد.

از خواص زنجبیل می‌توان پیشگیری از:

۱- تهوع و استفراغ

۲- کم اشتهایی

۳- بی اشتهایی روانی

۴- اسپاسم روده، برونشیت

۵- مشکلات روماتیسم

را نام برد.

در صنعت غذایی هم بعنوان چاشنی استفاده می‌شود.

خواص زنجبیل برای بدن

 در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی میباشد. جینجرول، مهم‌ترین جزء تشکیل دهنده زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه دراین گیاه میباشد، از رشد سلول های‌ سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می‌کند.

زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های‌ مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک میکند. زنجبیل با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه ها، به درمان آسم، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی کمک میکند.

زنجبیل نیروبخش، مقوی معده، بادشکن و ضد رقت خون میباشد. درمان کننده یرقان است. اگر پودرآن را روی پوست بدن مالش دهند، ان را تحریک و قرمز می‌کند.

زنجبیل تقویت کننده حافظه

تقویت کننده حافظه، بازکننده کبد و قاطع بلغم است و رطوبات غلیظی که در روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین میبرد.

زنجبیل را جهت فلج و ضعف اعصاب تجویز کرده اند.

خواص زنجبیل در درمان اسهال

زنجبیل برای درمان اسهال ناشی از مسمومیت غذایی نیز مفید است.

تشنگی را برطرف می‌کند.

مخلوط زنجبیل با نبات و کندر را جهت پیشگیری از نفخ میوه های‌ نارس تجویز کرده اند.

ضماد زنجبیل جهت گری «داءالثعلب» و فرو بردن ورم سودمند می‌باشد.

خواص زنجبیل در تسکین درد مفاصل

اگر زنجبیل را کوبیده و روی آبگوشت بپاشند، درد مفاصل را تسکین میدهد. علاوه بر این مالیدن زنجبیل خشک و آب تازه ان برای معالجه رماتیسم نافع است.

برای غدد فوق کلیه مفید بوده و ترشح هورمون کورتیزول را از این غدد زیاد میکند و بیشتر خواص زنجبیل به همین دلیل می‌باشد.

در چین از ریشه و ساقه زنجبیل بعنوان آفت کش برای دفع شته و هاگ های‌ قارچ ها استفاده می‌شود.

 

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email