طرز تهیه کیک وانیلی با بافتی عالی برای پایه انواع کیک تولد

طرز تهیه کیک وانیلی با بافتی عالی برای پایه انواع کیک تولد

  در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کیک وانیلی خوشمزه ای را آموزش دهیم. در این طرز تهیه کیک وانیلی بافت بسیار عالی هم برای پایه دارد و هم میتوانید به عنوان کیک تولد از آن استفاده کنید. کیک وانیلی دستور های بسیار زیاد و مختلفی دارد که در روشی بافت کیک را می تواند تغییر دهد. این طرز تهیه کیک وانیلی که امروز برای شما در نظر گرفتیم بسیار ساده تهیه شده و اگر به دقت دستور را اجرا کنید نتیجه مطلوبی خواهید گرفت. نکته مهمی که از آغاز باید در نظر بگیرید این است که تمام مواد اولیه ر به دمای محیط برسانید.

بیشتر بخوانید: تاثیر نوع فر در کیفیت کیک و شیرینی

دستور پخت کیک وانیلی حرفه ای و خوشمزه:

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ به دمای اتاق رسیده⇐ 5 عدد 

شیر ⇐3/4 پیمانه (180 میلی لیتر) 

عصاره وانیل ⇐ 2 قاشق چای خوری

 آرد شیرینی⇐ پزی 2 و 1/2 پیمانه (بعد از الک کردن 285 گرم)

شکر⇐ 1 و 3/4 پیمانه ( 350 گرم)

بکینگ پودر ⇐ 1 قاشق غذا خوری (19.5 گرم)

نمک ⇐ 3/4 قاشق چای خوری (5 گرم)

کره ⇐ 12 قاشق غذاخوری (170 گرم) 

طرز تهیه کیک وانیلی:

ابتدا قبل از هر کاری فر آشپزخانه تان را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

در ظرفی سفیده های تخم مرغ را که به دمای اتاق رسیده با 1/4 پیمانه از شیر و تمام وانیل مخلوط کنید. فقط در حدی که مخلوط شوند و کنار بذارید.

اکنون مواد خشک را الک کرده و در ظرف گودی بریزید و کمی مخلوط کنید. بعد هم کره و نصف پیمانه از شیری که باقی مانده را به مواد خشک اضافه کنید.  ابتدا با دور آرام و بعد با دور متوسط همزن حدود 2 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط و خمیری گردد.

بعد از اینکه کاملا شکل خمیری پیدا کرد، مخلوط شیر و سفیده تخم مرغ و وانیل را که کنار گذاشته بودیم در سه مرحله به آن اضافه میکنیم. نباید تمام تخم مرغ ها را به یکباره به خمیر اضافه کنید. این نکته خیلی مهم است که حتما حد اقل در سه مرحله اضافه شود و هر بار 20-30 ثانیه با همزن بزنید تا کاملا با خمیر مخلوط گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای مقابله با کرونا

مخلوط را برای حدود 2 دقیقه بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.

مخلوط سفیده های تخم مرغ و وانیل و مقداری شیر را به خمیر اضافه کنید.

بعد از اینکه همه سفیده ها را به خمیر اضافه کنید مایع کیکتان  نرم و لطیف شکل خواهد شد.

مایع کیک را میتوانید در دو قالب 20 سانتی بپزید و یا اینکه در یک قالب بزرگتر یک جا بپزید.

مرحله آخر

کیک را برای 25-35 دقیقه با توجه به قالبی که استفاده میکنید و تنظیمات فرتان در فر قرار بدید تا بپزد. بعد از 25 دقیقه درب فر را باز کرده و با یک خلال دندان تست کنید. اگه خلال دندان کاملا تمیز خارج شد نشانه این است که کیک تان کاملا پخته شده است. حالا قالب را از فر خارج کنید. اگر هم هنوز نپخته بود مجددا بذارید تا حدود 10 دقیقه دیگه بماند.

زمان و درجه دما در فر برقی

برای پخت شیرینی و کیک در داخل فر های برقی  باید دمای فر برقی را 20 درجه کمتر و زمان را نیز  5 تا 10 دقیقه کمتر از فرهای گازی تنظیم کرد.  برای مثال اگر در دستور قید کرده اند که دمای مورد نیاز  180درجه و زمان 40 دقیقه است، شما باید در فرهای برقی بر روی 160 درجه و زمان 30 تا 35 دقیقه تنظیم کنید.

به طور کلی اگر فر جدیدی گرفته اید،‌ قبل از آنکه این تفاوت بر اساس تجربه دستتان بیاید کمی با احتیاط آشپزی کنید. توصیه می‌شود در این شرایط،‌ پخت و پز را در دمای حدود ۲۰ درجه کمتر  و ۱۰ دقیقه کمتر از زمانی که با فرقبلی تان می پختید، برای پخت و پز در نظر بگیرید. ‏

نکات تکمیلی کیک وانیلی

این کیک دو روز در دمای اتاق تازه باقی میماند و 5 روز هم میتوانید در یخچال نگهداری کنید.

با خامه و یا باتر کریم و شکلات های فرم گرفته و انواع مارمالاد ها میتوانید این کیک را تزیین کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email