کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی ساده و خوشمزه در فر

کیک نارگیلی یکی از پرطرفدارترین کیک هاست که عطر و طعم دلپذیری دارد ترکیب پودر نارگیل، شیر، آرد، شکر و تخم مرغ این کیک را به یک میان وعده‌ دلپذیر و در عین حال مقوی، تبدیل می‌کند. آماده کردن کیک نارگیلی در خانه کار بسیار آسان و راحتی است و می‌توانید با افزودن مواد اولیه ساده به کیک‌ طعم و مزه آن را بهتر کنید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با فر توکار برقی داتیس مدل DF-693

دستور پخت کیک نارگیلی

مواد اولیه:

  • تخم مرغ: 6 عدد (زرده و سفیده جدا شود)
  • آرد: 3 پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • پودر نارگیل: یک و یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: کمی

طرز تهیه کیک نارگیلی:

  • ابتدا 6 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده آن ها را جدا نموده و در دو کاسه مجزا بریزید. 
  • حالا سفیده ها را با هم زن برقی آنقدر بزنید، طوری که اگر کاسه را برگردانید ذره ای از سفیده بیرون نریزد.
  • حالا سراغ زرده ها رفته و آن ها را به همراه یک پیمانه شکر خوب هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود سپس وانیل را افزوده و 1/2 پیمانه روغن مایع بریزید و مواد را مجدد هم بزنید تا یکدست شود.
  • در ادامه یک پیمانه شیر را افزوده و باز هم مواد را مخلوط نمایید. در نهایت 3 پیمانه آرد را کم کم به موادتان اضافه کنید و مخلوط نمایید.
  • حالا سفیده فرم گرفته را به آرامی به موادتان در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر کیک یکدست شود.
  • در مرحله آخر یک و نیم پیمانه پودر نارگیل تازه را به خمیر افزوده و در حدی که مواد مخلوط شود هم بزنید.
  • فر را از قبل روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
  • قالب را چرب نموده و خمیر را داخل آن بریزید و برای 50 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید. بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
  • سپس از قالب خارج نموده و سرو کنید، برای تزیین می توانید کیک را با خامه پوشانده و روی دیواره ها و سطح آن نارگیل رنده شده و برشته شده بریزید.
  • با دست کمی فشار دهید تا نارگیل ها به کمک خامه به دیواره های کیک بچسبد و یا اینکه خامه و نارگیل رنده شده را با هم مخلوط نموده و روی کیک بمالید.

بیشتر بخوانید: نکات مهم در خرید اینترنتی فر توکار

نکات:

  • مواد را زودتر از یخچال دربیارید و در دمای محیط قرار دهید.
  • همیشه بخاطر داشته باشید برای تهیه انواع شیرینی و کیک از شکر دانه ریز استفاده کنید.
  • می توانید برای تزیین کیک نارگیلی، مقداری خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و 2 قاشق پودر نارگیل برشته شده هم روی آن بپاشید، سپس سرو کنید.
  • نارگیل طبیعت گرم مزاج دارد و خوردن آن برای مفصلها و درد معده مفید می‌باشد.
  • قالب را با کره یا روغن مایع چرب نکنید و از روغن جامد یا اسپری روغن استفاده کنید.
  • بهتر است از شیر نارگیلی یا همان شیر با طعم نارگیل استفاده كنید.
  • برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان در کیک فرو کنید، اگر از خمیر کیک به خلال چسبید، هنوز کیک شما آماده نشده و اگر خمیر به آن نچسبید کیک شما آماده شده است.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email