طرز تهیه کیک ساده خانگی

طرز تهیه کیک ساده خوشمزه خانگی

کیک ساده خانگی یک پای ثابت مهمانی‏‌های عصرانه، است. اکثر افراد ترجیح میدهند خودشان در خانه یک کیک خوش طعم با اسفنج ترد را تهیه کنند در این مطلب طرز تهیه کیک ساده در منزل آموزش داده خواهد شد.

انواع کیک ساده

انواع کیک ساده را به راحتی و با کمترین امکانات می‎توان در منزل تهیه کرد.

این کیک در طعم‎های مختلفی طبخ می‎شود. کیک ساده اسفنجی، شکلاتی، وانیلی با پف زیاد، با شیر، خامه‌ای، کیک ساده صبحانه، کیک ساده خیس، کاکائویی، موزی، گردویی، کشمشی، رد ولوت، کیک زبرا، کیک کاراملی، کیک کاسترد، چیز کیک ساده، کیک شب یلدا ساده، کیک ساده عروسی، کیک ساده تولد،نمونه‎هایی از انواع کیک‎ ساده هستند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم در مایکروفر

تاریخچه کیک ساده

در دوران رنسانس آشپز‌های ایتالیایی بسیار مشهور بودند. به همین دلیل اشراف انگلستان و فرانسه آن‌ها را استخدام می‎کردند. این آشپز‌ها شیرینی‎هایی درست می‌کردند که آن‌ها را بیسکویت و کیک ساده اسفنجی می‎نامیدند.

۲۳ آگوست یا ۱ شهریور، روز جهانی کیک اسفنجی نامگذاری شده است. گروس مارکام، شاعر و نویسنده انگلیسی، برای اولین بار دستور پخت کیک ساده را در سال ۱۶۱۵ ثبت کرد.

البته این کیک احتمالا بسیار نازک و ترد و شبیه کوکی‎های امروزی بوده است.تا اواسط قرن هجدهم از مخمر برای افزایش و حجم دادن به کیک استفاده می‎کردند. مخمر با تخم‎مرغ هم زده می‎شد تا کیک بیشتر پف کند.

تهیه کردن کیک‎های ساده اسفنجی بسیار آسان است. زیرا از سه جزء اساسی تشکیل می‌شوند.

آرد، شکر و تخم‎مرغ. رمز خوشمزه شدن در تکنیک پختن آن است. خمیر کیک را باید طوری هم زد که کاملا حجم بگیرد. یک کیک خوب، بافت قوی و متراکمی دارد و ساختار آن شبیه اسفنج‎های دریایی است. به همین دلیل به آن‌ها کیک اسفنجی هم می‎گویند.

بیشتر بخوانید:همه چیز درباره پخت و پز با فر

مواد لازم کیک ساده

شکر  ⇐  ۱ فنجان

 شیر    ⇐   نصف پیمانه

 کره     ⇐    نصف فنجان   

 تخم‎مرغ    ⇐   ۲ عدد

عصاره وانیل  ⇐    یک قاشق چایخوری

 آرد الک شده    ⇐    یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر    ⇐    ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ساده

 برای پخت این کیک خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‎گراد گرم کرده و کف یک قالب کیک را چرب کنید.

سپس در یک ظرف متوسط، شکر و کره را با هم مخلوط کرده تا کرمی  شود. بعد وانیل و دو عدد تخم‎مرغ را به نوبت اضافه کرده و هم می‎زنیم.

حالا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به آرامی به مواد اضافه می‎کنیم.

در مرحله آخر شیر را اضافه می‎کنیم تا مواد کاملا یک‌دست شوند.

مواد را در قالب ریخته و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از پخت آن را در دمای محیط قرار داده تا خنک شود. می‌توانید برای تزیین کیک ساده روی آن را با پودر شکر یا خامه و یک گل طبیعی تزیین کنید.  نوش جان

۳

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

guest

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x