طرز تهیه کیک زبرا رنگی؛ کیک رنگین کمان

 

کیک زبرا در واقع همون کیک اسفنجی است اما با دو یا چند رنگ مختلف و کمی نقش و نگار !ما در این مطلب آموزش طرز تهیه کیک زبرا رنگی بسیار جذاب و خوشمزه را برای شما در نظر گرفته ایم.

کیک زبرا رنگی یا کیک رنگین کمان  طرز تهیه راحتی دارد. دو دستور متفاوت برای تهیه این کیک  خوشمزه و رنگارنگ را در این مقاله خواهید خواند.

۱. طرز تهیه کیک زبرا رنگی (روش اول)

مواد لازم برای ۱۰ نفر
تخم مرغ سه عدد
آرد سه پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
شیر یک پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی به میزان لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک ۱ ساعت می باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک روی گاز

  • فر مورد نظرتان را روشن کنید و روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود.
  • تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به رنگ کرم و کش دار در آید.
  • روغن را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه خوب هم بزنید.
  • شیر را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و دو با الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید. در حین اضافه کردن مواد را هم بزنید تا آرد‌ ها گلوله نشوند.
  • پس از اینکه مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شدند آن را به سه قسمت تقسیم کرده و در سه ظرف جداگانه بریزید ودر هر کدام از ظرف ها یک رنگ بریزید. (تعداد تقسیمات بستگی به تعداد رنگ‌هایی دارد که می‌خواهید داشته باشید اگر سه رنگ دارید در سه ظرف بریزید و اگر چهار رنگ دارید در چهار ظرف بریزید).
  • کف قالبی که قرار است مواد کیک درون آن ریخته شود را چرب کنید و کمی آرد بپاشید و روی آن یک کاغذ روغنی پهن کنید.
  • مایه‌های آماده شده‌ی رنگی کیک را با ملاقه یکی یکی درون قالب بریزید.

طرز تهیه کیک زبرا رنگی

  • وقتی مواد تمام شدند می‌توانید با یک خلال دندان از کناره‌ها به سمت مرکز بروید تا طرح بیندازد.
  •  پس از اینکه  فر داغ  شد  قالب را درون فر بگذارید و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا کیک بپزد.
  • توجه کنید که دمای فر زیاد نباشد، زیرا دمای زیاد موجب مخلوط شدن رنگ‌ها با یکدیگر می‌شوند.

حالا کیک زبرای رنگی شما آماده شد…

۲. طرز تهیه کیک زبرا رنگی (روش دوم)

مواد لازم
آرد سه پیمانه
بکینگ­‌پودر ۴ قاشق چای­‌خوری
نمک نصف قاشق چای­‌خوری
کره نرم­‌شده یک پیمانه
شکر دو و نیم پیمانه
سفیده تخم‌مرغ پنج عدد
وانیل دو قاشق چای­‌خوری
شیر یک و نیم پیمانه
رنگ خوراکی به میزان دلخواه

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک ۱ ساعت

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

     طرز تهیه

  • ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا داغ شود.
  • کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یک کرم نرم بدست آید.
  • سپس سفیده‌های تخم مرغ را جدا کنید و یکی یکی به کرم اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. (کمتر از ۵ دقیقه با همزن بزنید)
  • وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
  • در ظرفی جداگانه، آرد، نمک و بکینگ پودر را از الک عبور دهید و خوب با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و در حین اضافه کردن خوب هم بزنید تا آرد‌ها گلوله نشوند.
  • نیمی از آرد‌ها را که ریختید، نصف مقدار شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس دوباره آرد‌ها را بریزید و نهایتا شیر‌های باقی مانده را اضافه کنید و مایه‌ی بدست آمده را خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید.
  • مایه به دست آمده را به هر تعداد رنگی که مایلید داشته باشید تقسیم کنید و در ظرف­‌های جداگانه بریزید و رنگ‌ها را به آن اضافه و مخلوط کنید.
  • قالبی که قرار است درون فر گذاشته شود را با کمی کره چرب کنید.
  • مواد رنگی آماده شده را یکی یکی درون قالب بریزید. توجه کنید که به هیچ عنوان مواد را با یکدیگر مخلوط نکنید یا از قاشق یا هر وسیله دیگری برای پهن کردن آن استفاده نکنید. رنگ­‌ها خودشان روی یکدیگر قرار می­‌گیرند و با هم مخلوط نمی­‌شوند.

طرز تهیه کیک زبرا رنگی

  • قالب را درون فر بگذارید. زمان لازم برای پختن کیک ۴۵ دقیقه است، ولی پس از نیم ساعت سری به کیک بزنید و یک چنگال درون کیک فرو کنید اگر موادی به کیک نچسبیده بود کیک پخته است. آن را از فر خارج کنید و اجازه ندهید روی کیک به رنگ قهوه­‌ای تغییر رنگ دهد.
  • پس از اینکه کیک را از فر خارج کردید کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را از قالب جدا کنید.
  • روی کیک را می‌توانید با خامه و شکلات و اسمارتیس  تزئین کنید.

کیک زبرا رنگی شما آماده شد …نوش جان …

طرز تهیه کیک زبرا رنگی

چند نکته!

  • قالب کیک باید به اندازه ای باشد که پس از ریختن مایه کیک درون آن، نصف ظرف خالی باشد تا فضای لازم برای پف کردن کیک وجود داشته باشد.
  • برای راحت­‌تر خارج کردن کیک از قالب  می توانید از کاغذ روغنی در کف قالب استفاده کنید.
  • روشی دیگر برای پخت کیک این است که هر رنگ را در یک قالب جدا بریزید (رنگ‌ها را با هم قاطی نکنید) و درون فر قرار دهید تا بپزد پس از اینکه پخته شدند آن‌ها را از قالب جدا کنید و روی یکدیگر بگذارید و با خامه و شکلات تزئین کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email