طرز تهیه کیک دارچینی

طرز تهیه کیک دارچینی خوش طعم و بی نظیر

کیک دارچینی طعمی خاص و بی نظیری دارد. شما می توانید به راحتی این کیک را برای وعده عصرانه خود در منزل تهیه کرده و از طعم  و عطر بی نظیر این کیک خوش طعم نهایت لذت را ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک دارچینی را مطالعه خواهید کرد.

دنیای کیک و شیرینی دنیای جذاب و متنوعی است. کیک دارچینی نیز از انواع کیک های خوش طعمی است که در طرز تهیه آن مانند کیک چای از چای دم کرده و سرد استفاده می شود. کیک دارچینی از انواع کیک های خوش طعم و پرطرفدار هستند. این نوع کیک ها را می توانید برای پذیرایی از مهمان ها و یا برای مناسبت های خاص بپزید و از طعم خوش آن در کنار اعضای خانواده خود اوقات خوشی را سپری کنید.

دستور پخت کیک دارچینی

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب برای فر برقی و مایکروفر

مواد لازم:

تخم مرغ ⇐ ۳ عدد

شکر ⇐ ۱/۵ پیمانه

شیر ⇐ ۱/۲ پیمانه

چای دم کرده و سرد ⇐ ۱/۲ پیمانه

روغن مایع ⇐ ۱/۲ پیمانه

وانیل ⇐ ۱/۴ قاشق چای‌خوری

آرد ⇐ ۲/۵ پیمانه

دارچین ⇐ ۱ قاشق سوپ‌خوری

بیکینگ پودر ⇐ ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک دارچینی:

برای تهیه کیک دارچینی  ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا خوب داغ شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن تخم مرغ ها را هم بزنید.

 در حین هم زدن شکر را تخم مرغ ها به آن ها اضافه کنید. مخلوط این مواد را هم بزنید حجیم شوند و وانیل را هم به مایه کیک اضافه کنید.

سپس شیر و چای و روغن را به مایه اضافه کنید و مایه کیک را هم بزنید تا همه این مواد با یکدیگر مخلوط شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک دارچینی، بیکینگ پودر و آرد و دارچین را سه بار الک کنید. سپس مخلوط این مواد را به مایه کیک بیفزایید و همه مواد را با کمک همزن هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

در مرحله آخر دستور پخت کیک دارچینی قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید. سپس مایه کیک را درون قالب فر بریزید. قالب فر را در فر گرم با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.

بعد از مدت زمان ذکر شده قالب کیک را از درون فر بیرون آورید. کیک دارچینی را تزیین کیک خانگی تزیین کنید و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دو مدل شیرینی زنجبیلی و خواص زنجبیل

نکات طلایی در پخت کیک دارچینی

 می‌توانید وقتی همچنان که کیک داغ است، ۱۰ گرم کره باقیمانده را روی آن بمالیددارچین را با یک قاشق شکر باقیمانده مخلوط کنید و روی کیک بپاشید. بعد کیک را سرو کنید.

 اگر در طرز تهیه کیک دارچینی از قالب سیلیکونی استفاده می کنید نیازی نیست این قالب را چرب کنید. زیرا کیک به راحتی بعد از پخت از این قالب جدا می شود.

اگر به همزن برقی دسترسی ندارید می توانید مواد کیک را درون مخلوط کن بریزید.

 می توانید این کیک را بدون استفاده از فر نیز بپزید که برای پخت کیک بدون فر باید مایه کیک را در قابلمه ای مناسب بریزید. سپس روی قابلمه دمکنی قرار دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. بعد از پخت یک طرف آن طرف دیگر را برگردانید تا کیک به خوبی پخته شود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email