طرز تهیه کلوچه خرمایی در توستر

طرز تهیه کلوچه خرمایی در توستر

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کلوچه خرمایی در توستر را به شما آموزش دهیم. امروزه تهیه انواع غذا در توستر از جمله شیرینی و کیک ها بسیار باب شده است. بعضی از افراد که متخصص این کارند و بعضی دیگر نیز برای سرگرمی یا برای مراسمات خود دوست دارند در خانه خود شیرینی یا کیک تهیه کنند. یکی از شیرینی های خوشمزه که قابل تهیه در منزل با استفاده از آون توستر است، کلوچه خرمایی است. ما در این آموزش نحوه پخت این شیرینی لذیذ را به شما آموزش میدهیم.

مزیت های پخت غذا در آون توستر:

یکی از مزیت های آون توستر نسبت به  فر  این است که به راحتی در آشپزخانه با هر اندازه ای جا می شود و زیبایی به آشپزخانه می بخشد. آون توسترهای امروزی  مصرف برق بسیار کمتری دارند و هر زمان دوست داشتید می توانید در کمتر از یکی دو ساعت شیرینی یا غذای دلخواه تان را تهیه کنید. آون توستر ها دستگاهی هستند بین توستر و فر برقی.

امروزه تولید کنندگان این دستگاه  با نصب فن کانوکشن کار پخت یکدست کیک و شیرینی و انواع غذا را در آن مرتفع ساخته اند. در واقع فن کانوکشن،  فن گردش هوا در داخل فضای فر می باشد. این فن باعث می شود گرما همه جا پخش شده و شیرینی به صورت یکدست پخته شود. کناره ها و وسط شیرینی نیز به طور مساوی و یکنواخت گرما ببینند و پخته شوند. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کلوچه خرمایی در توستر آشنا شوید.

آموزش طرز تهیه کلوچه خرمایی در آون توستر:

بیشتر بخوانید: ۵ نکته کلیدی در خرید آون توستر داتیس

مواد لازم:

  • آرد ⇐ به مقدار لازم
  • ۲٫۵ پیمانه آب⇐ ۲٫۵ پیمانه
  •  خمیر مایه فوری⇐ ۲ قاشق غذاخوری
  •  بکینگ پودر⇐۱ قاشق چایخوری
  •  شکر⇐ ۱/۲ پیمانه
  •  تخم مرغ⇐ ۲ عدد
  •  شیر ولرم⇐ نصف لیوان
  •  روغن مایع⇐ ۸ قاشق غذاخوری
  •  خرما هسته جدا⇐ ۱ و نیم پیمانه
  •  پودر زنجبیل ⇐ یک قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین ⇐ ۱ قاشق غذاخوری
  • گردو⇐ به میزان دلخواه
  • کنجد ⇐ به میزان دلخواه
  • پودر نارگیل ⇐ به میزان دلخواه
  • وانیل ⇐ یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلوچه خرمایی در آون توستر

مرحله اول تهیه خمیر کلوچه خرمایی:

ابتدا آرد را با استفاده از یک الک، الک میکنیم و در یک ظرف جداگانه میریزیم. سپس ۲ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری را با آرد مخلوط میکنیم.

۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر به مواد اضافه می کنیم. یک دوم پیمانه شکر نیز اضافه میکنیم. ۱ عدد تخم مرغ را هم به آرد اضافه میکنیم و شروع میکنیم ورز دادن مواد. در حین ورز دادن یک دوم پیمانه (لیوان) شیر ولرم به مواد در حال ورز دادن اضافه می کنیم. ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع نیز به موارد اضافه میکنیم و دوباره ورز میدهیم.

 در این مرحله خمیر ما آماده است. فقط باید برای  یک ساعت بگذاریم تا استراحت کند. توجه کنید وقتی خمیر آماده است که به ظرف نچسبد. .

مرحله دوم تهیه مواد داخل کلوچه:

۱ و نیم پیمانه خرما هسته جدا را تهیه کرده و داخل تابه میریزیم. آنها را روی حرارت کم گاز با ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت میدهیم. حین تفت دادن مقداری آب به آن میزنیم تا مواد خرما نرم شود.

اگر کلوچه خرمایی را به تنهایی دوست دارید میتوانید مواد زیر را اضافه نکنید. ولی برای طعم بهتر میتوانید آنها را اضافه و یا بسته به سلیقه تان کم و زیاد کنید.

  •  پودر زنجبیل⇐ یک قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین⇐ ۱ قاشق غذاخوری
  • گردو⇐ به اندازه دلخواه
  • کنجد ⇐ به میزان دلخواه
  • پودر نارگیل⇐ به میزان دلخواه
  • وانیل⇐ یک قاشق غذاخوری

حین تفت دادن خرما این مواد را اضافه کرده و پس از آن یک ربع الی نیم ساعت اجازه می دهیم تا سرد شود.

بیشتر بخوانید: بهترین ویژگی های آون توستر داتیس

مرحله سوم درست کردن کلوچه ها:

کف سینی را آرد میپاشیم. سپس برای تهیه کلوچه خرمایی به اندازه کف دست از خمیر برداشته و گرد میکنیم و کف سینی قرار میدهیم. 

کف سینی آون توستر را با کمی روغن آغشته کرده و با قلمو پهن میکنیم. حالا خمیر ها را کف دست پهن میکنیم و یک قاشق از مواد خرما را داخل آن گذاشته و دوباره در خمیر را میبندیم و گرد میکنیم. سپس با قیچی چهار طرف آن را شکاف میدهیم و روی سینی قرار میدهیم. با یک فشار کوچک یک قاچ در شکاف ها ایجاد میکنیم.

سپس ۱ عدد تخم مرغ را به خوبی هم میزنیم تا در ادامه روی خمیر بمالیم. روی کلوچه ها را با سفیده و زرده تخم مرغ با قلمو آغشته میکنیم. آخر سر می توانیم تخم خُرفه یا کنجد روی آن بپاشیم.

آماده سازی آون توستر:

برای تهیه کلوچه خرمایی دمای آون توستر باید روی ۱۸۰درجه و تایمر آن روی ۱۰ دقیقه تنظیم شده باشد.  ابتدا هر دو المنت را روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه فن گردش هوا را روشن کنید تا فضای داخل فر خوب گرم شود. سپس المنت بالایی را خاموش کنید و فقط المنت پایینی را روشن کنید. 

بعد از ۱۰ دقیقه سینی کلوچه ها را داخل دستگاه و در طبقه وسط قرار میدهیم. در این شرایط به مدت ۳۰ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه اجازه میدهیم تا کلوچه ها پخته شوند.

بعد از ۲۵ دقیقه شعله گریل که همان المنت بالایی می باشد را روشن میکنیم. در این مرحله سینی کلوچه را به یک طبقه پایینتر منتقل میکنیم تا ۱۰ دقیقه روی کلوچه ها سرخ شود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email