طرز تهیه کباب قارچ خوشمزه و مفید و کاملا رژیمی

طرز تهیه کباب قارچ خوشمزه و مفید و کاملا رژیمی

کباب قارچ یکی از پیش غذاهای معروف و پرطرفدار در تمام کشورها می باشد که امروزه در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژه ای برخوردار شده است. کباب قارچ علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است به دلیل اینکه قارچ بدون افزودنی های مضرر کباب می شود بسیار سالم و مقوی است. این کباب را معمولا روی ذغال تهیه می کنند که به دلیل خطرات ناشی از سوخت فسیلی روشی بسیار مضر می باشد. توصیه ما برای کباب قارچ استفاده از فر می باشد.

آموزش آشپزی و دستور پخت کباب قارچ خوشمزه و رژیمی در فر

بیشتر بخوانید: دانستنی های مهم اجاق گازها چه می باشد؟

مواد لازم:

قارچ ⇐ ۴ الی ۵ عدد 

گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز و فلفل سبز ⇐ به تعداد دلخواه

نمک و فلفل سیاه و قرمز⇐ به میزان لازم

آب لیمو ⇐ یک قاشق غذاخوری

سیر رنده شده ⇐ یک حبّه 

 جعفری یا گشنیز خرد شده ⇐ یک قاشق غذاخوری 

طرز تهیه قارچ کباب قارچ خوشمزه

قارچ های تازه، سفید و درشت را انتخاب کنید. قارچ ها را خوب بشویید و با دستمالی تمیز خشک کنید.  آنها را درسته یا دو نیم کرده و اطراف آن را با آبلیمو و سیر آغشته کنید بعد نمک و فلفل و جعفری خرد شده و روغن زیتون اضافه کنید.  به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت قارچها را به سیخ کشیده و در فر با حرارت 190 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کباب قارچ تان آماده صرف شود. همراه  قارچ می توانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز را نیز کباب کرده و به عنوان یک شام سبک و خوشمزه میل کنید. البته این غذا را  روی اجاق گاز در سیخ چوبی هم میتوانید با حرارت ملایم کباب کنید.

بیشتر بخوانید: استفاده از فر برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ

نکات مهم:

طرز خواباندن و مواد طعم دهنده برای قارچ کبابی مانند جوجه کباب می باشد و شما می توانید به سلیقه خود از مواد بسیار متنوعی برای طعم دار کردن قارچ ها استفاده کنید. مثلا می توانید از موادی که برای طعم دار کردن جوجه استفاده می کنید برای قارچ هم استفاده کنید.

بعد از طعم دار کردن قارچ کبابی یکی از مهم ترین مراحلی که باعث قارچ کبابی ما طعم بسیار لذیذ و رنگ خوبی بگیرید، استفاده از سس زعفران و کره می باشد که در این سس هم می توانیم از انواع ادویه ها استفاده کنیم.

استفاده از آبلیمو نیز طعم کباب قارچ تان را دو چندان می کند.

از فواید و مزایای مهم قارچ 

قارچ به دلیل نداشتن کلسترول و چربی، کلسترول خون را پایین می آورد. به جهت دارا بودن پروتئین های کم چرب باعث می شود کلسترول هایی که مورد استفاده قرار گرفته اند در بدن بسوزند، و در نتیجه بین کلسترول های بد و خوب اعتدال برقرار گردد، و از سکته قلبی جلوگیری می نماید.

قارچ به دلیل میزان بالایی از آهن که در خود دارد، برای افرادی که دچار کم خونی هستند، پیشنهاد مناسبی باشد.

قارچ انسولین طبیعی دارد، که برای قند خون کارکرد پانکراس، و کبد سودمند بوده و یاری می کند، و برای مبتلایان به دیابت مفید است.

قارچ حاوی مقدار بسیاری کلسیم بوده، که در سلامت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان فوق العاده می باشد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email