طرز تهیه کباب برگ تابه ای خانگی خوشمزه

طرز تهیه کباب برگ تابه ای خانگی خوشمزه و بهداشتی

کباب برگ تابه ای غذای ساده بسیار مقوی و خوشمزه ای است که می توانید به راحتی در منزل آن را تهیه کنید. برای تهیه کردن این کباب خوشمزه نیازی به آتش و زغال ندارید. شما می توانید خیلی راحت حتی در محیط های آپارتمانی هم از طعم کباب برگ خوشمزه لذت ببرید.

به طور کلی کباب کردن یکی از روش های سنتی و قدیمی طبخ گوشت می باشد. کباب کردن اگر به صورت استاندارد انجام شود، می تواند روشی مناسب برای پخت گوشت باشد. روش استاندارد پختن گوشت این می باشد که گوشت را به صورت یکسان در معرض حرارت 65 تا 75 درجه سانتی گراد قرار داد. ولی در روش کباب کردن گوشت روی زغال معمولا این اتفاق نمی افتد. در این روش احتمال باقی ماندن میکروارگانیسم های بیماری زا در گوشت وجود دارد. دود زغال ایجاد شده در موقع پخت، دارای مواد سرطان زا است که برای سلامت انسان مضر می باشد.

درست کردن کباب برگ تابه ای روشی برای رفع این مشکل می باشد. برای تهیه کردن کباب برگ تابه ای از همان روش کباب برگ زغالی استفاده می شود. با این تفاوت که پخت کباب در تابه که بهتر است تابه از نوع رژیمی باشد، صورت می گیرد.

دستور پخت کباب برگ تابه‌ ای:

بیشتر بخوانید: مقایسه فر گازی و فر برقی مختصر و مفید

مواد لازم:

گوشت راسته گوسفندی ⇐1 کیلوگرم

پیاز متوسط ⇐ 3 عدد

آب پیاز ⇐ 1 پیمانه

فلفل دلمه ای ⇐1 عدد

زعفران ⇐1 قاشق چایخوری

کره ⇐1-2 قاشق غذاخوری

آبلیمو⇐ 1-2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه ⇐ به میزان لازم

طرز تهیه کباب برگ تابه ای:

مرحله اول:

در ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی درشت خرد کنید.  گوشت راسته را در پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده بخوابانید. به طوری که اطراف آن خوب با پیاز و فلفل دلمه ای پوشانده شود.

مرحله دوم:

روی ظرف حاوی مخلوط گوشت و پیاز سلفون بکشید.  آن را در فریزر قرار دهید تا گوشت یخ بزند. سپس درون یخچال بگذارید تا از حالت انجماد خارج گردد.

مرحله سوم:

گوشت راسته را روی تخته گوشت بگذارید و از وسط برش بزنید. برش نباید به اندازه ای عمیق باشد که دو نیمه گوشت از هم جدا شوند.

مرحله چهارم:

روی تخته گوشت را با آب خیس کنید و گوشت را روی آن قرار دهید. با پشت چاقو به گوشت ضربه بزنید تا روی کل سطح آن شیارهایی ایجد شود.

مرحله پنجم:

از انتهای گوشت، دو برش به پهنای 4 انگشت و 2 برش به پهنای 3 انگشت ایجاد نمایید. دو برش 4 انگشتی را در امتداد هم قرار دهید و سپس دو برش 3 انگشتی را در امتداد آن قرار دهید.

مرحله پنجم:

برای به سیخ کشیدن تکه های گوشت، در ابتدا سیخ چوبی را با آب خیس نمایید. اول تکه های 4 انگشتی و سپس تکه ای 3 انگشتی را به ترتیب وارد سیخ کنید.

مرحله ششم:

سیخ ها را کف تابه رژیم بچینید و درب تابه را ببندید. حرارت اجاق گاز  را خیلی ملایم کنید.  بگذارید تا گوشت آب بیندازد و در آبی که دارد پخته شود. بعد از نیم ساعت کباب ها را بگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.

مرحله هفتم:

وقتی که گوشت خوب پخته شد و نرم شد؛  کره، زعفران، نمک و آبلیمو را مخلوط کنید. در آخر روی کباب بدهید. ده دقیقه دیگر صبر کنید تا سس کباب به خورد آن برود. سپس حرارت گاز را خاموش کنید.

کباب برگه تابه ای خوشمزه را می توانید با برنج زعفرانی، گوجه فرنگی کبابی و هویج بپزید و سرو نمایید.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره پخت و پز با فر

 نکات مهم برای خوشمزه شدن کباب برگ تابه ای

  • برای تهیه کباب برگ تابه ای به سبک رستوران‌ها از یک روز قبل یا اگر فرصت زیادی ندارید حدود ۶ ساعت قبل، گوشت را مزه‌دار کنید.
  • بهتر است ابتدا گوشت را خوب بشورید و خشک کنید. گوشت را روی تخته گوشت بگذارید و با استیک‌کوب حسابی بکوبید تا پهن شود و قطر آن به حدود نیم سانتی‌متر برسد.
  • اگر گوشتی که استفاده می‌کنید ضخامت زیادی دارد و با استیک‌کوب هم به پهنای دلخواه شما نمی‌رسد؛  بهترین کار این است که ابتدا با یک چاقوی تیز و با دقت از پهنا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر قسمت را با بیفتک‌کوب آنقدر بکوبید تا به قطر و ضخامت دلخواه برسید.
  • برای پخت کباب برگ تابه ای بهتر است از تابه رژیم استفاده کنید که درب آن خوب سفت شده و در آن بخار ایجاد می شود.
  • سعی کنید تا شعله اجاق گاز را ملایم باشد تا گوشت آب را بیندازد و در آب خودش پخته شود. در غیر این صورت گوشت می سوزد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email