پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای ایتالیایی خوشمزه به شمار می آید که طعم تندی دارد. این پیتزا را به راحتی می توان در منزل تهیه نمود. توصیه می شود برای تهیه این پیتزا از سوسیس پپرونی استفاده شود که خیلی لذیذ و تند است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پیتزا پپرونی را آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی
سس قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به میزان لازم
سوسیس یا ژامبون پپرونی: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
نمک و ادویه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
خمیر پیتزا :۱ بسته
همچنین بخوانید: اجاق برقی المنتی داتیس چه ویژگی های دارد؟
طرز تهیه پیتزا پپرونی
برای شروع قالب فر را با کمی روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را از سمتی که صافتر است داخل قالب قرار دهید. سس قرمز را روی خمیر ریخته و به وسیله یک قاشق سس را روی سرتاسر خمیر پخش کنید.
برای تهیه سس، تمام مواد سس را با یکدوم فنجان آب، داخل یک کاسه ترکیب کنید و کنار بگذارید تا عطر و طعم آن بهتر و بیشتر شود.
پنیر پیتزای رنده شده را روی سس قرمز ریخته تا سرتاسر خمیر پوشیده از پنیر شود.
سوسیس پپرونی را روی پنیر ریخته سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را اضافه کنید.
در آخر آویشن و هر ادویهای که مایل هستید، بریزید.
همچنین بخوانید: بهترین هود آشپزخانه چه ویژگی های دارد؟
قالب را داخل فر بگذارید و دمای آن را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۵ دقیقه تنظیم کنید سپس هر چند دقیقه یکبار چک کنید.
اگر خمیر پیتزا پف کرده و روی آن پخته شده بود، پیتزا آماده است.
اگر مایل بودید میتوانید مقداری زیتون نیز داخل پیتزا بریزید همچنین میتوانید یک سس خوشمزه برای سرو آماده کنید.
نکته: باید دمای همه مواد پیتزا قبل از اینکه داخل فر بگذارید یکسان باشد چون مثلا اگر پنیر پیتزا سرد باشد ممکن است وقتی پنیر پیتزا آب شد نون سوخته شود. ابتدا فر رو در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
دیدگاه بگذارید