طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

پیاز سرخ شده یا پیاز داغ یکی از اصلی ترین اجزای غذاهای ایرانی است ، در انواع خوراک ها ، خورش ها ، آش ها و حتی تزیین پلوها از پیاز سرخ شده استفاده می شود.  تهیه پیاز داغ مجلسی کار چندان سختی نیست، ولی با دانستن فوت و فن درست کردن آن، همانند یک آشپز حرفه‌ای ظاهر خواهید شد. برای تهیه پیاز سرخ شده به روش سنتی و تهیه پیاز داغ مجلسی، باید به نکات مهمی توجه نمایید . یکی از نکات خیلی مهم نحوه برش پیاز است و دیگری نوع روغن و دمای مناسب آن. برای تهیه پیاز داغ مجلسی می‌توانید از نمک و یا شکر بسته به ذائقه خود برای طعم‌دار کردن آن بهره ببرید.

مواد لازم برای سرخ کردن پیاز

  • پیاز: 1 کیلو
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق غذاخوری
  • آب: به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: اجاق برقی المنتی داتیس په ویژگی هایی دارد؟

روش تهیه پیاز داغ 

ابتدا پیاز ها را خلالی کنید تا شکل زیبایی داشته باشند. در یک قابلمه مقداری آب ریخته، روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. مقداری نمک به آن اضافه کنید. پیاز ها را در آب جوش بریزید و حدود چهار تا پنج دقیقه زمان بدهید تا پیاز ها شفاف شوند و کمی رنگشان تیره شود. سپس آبکش کنید.

حال در ماهیتابه ای که گنجایش پیاز ها را داشته باشد روغن بریزید و منتظر بمانید تا روغن کاملا داغ شود. پیاز ها را در روغن داغ بریزید، کمی زردچوبه اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید.

به محض اینکه رنگ پیاز طلایی شد، گاز را خاموش کنید. چون پیاز با روغن داغ هم کمی سرخ می شود و رنگ آن تیره تر می شود. بعد در آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. البته وقتی در آبکش ریختید هم کمی هم بزنید تا پیاز های زیری شل و وا رفته نشوند. حالا شما پیاز داغ مجلسی خواهید داشت که برای تزیین انواع آش و غذاها عالی است.   

بیشتر بخوانید: چرا هود داتیس بخریم؟

نکاتی در مورد تهیه پیاز داغ

  • اگر می خواهید پیاز داغ مجلسی تهیه کنید که برای تزیین آش یا سایر غذاها استفاده شود، باید برش ها نازک تر باشد، تا کاملا ترد و خشک شود.
  • نکته‌ای که در هنگام سرخ کردن پیاز داغ مجلسی بهتر است بدانید، این است که بهترین روش برای سرخ کردن، سرخ کردن به وسیله روغن داغ که با حرارت ملایم داغ شده باشد، است و همچنین بهتر است فرآیند سرخ کردن نیز با حرارت ملایم صورت بگیرد تا پیاز مغز پخت شود، به طور کامل و به مرور زمان سرخ شود.
  • همچنین لازم به ذکر است که بهترین روغن برای سرخ کردن، روغن کنجد می‌باشد که مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد، از این روغن چندین مرتبه برای سرخ کردن می‌توانید استفاده نمایید. این در صورتی است که روغن زیتون از میان روغن‌ها کمترین سطح مقاومت را در برابر حرارت دارد، برای سرخ کردن به هیچ عنوان مناسب نمی‌باشد، به همین منظور به صورت خام در انواع سالادها و غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • اگر می خواهید پیاز سرخ کرده ی شما تردتر شود، قبل از سرخ کردن، آن را مدتی در شیر غوطه ور سازید و پس از بیرون آوردن  روی حوله کاغذی خشک کنید.
  • برای خوشرنگ و عسلی شدن پیاز داغ در انتها کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.   

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email