طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر تنوری

طرز تهیه پوره سیب زمینی با طعم سیر تنوری

پوره سیب زمینی خوراکی خوش طعم است که هم طرفداران زیادی دارد و هم سریع و آسان تهیه می‌شود. تصور کنید این پوره سیب زمینی طعم سیر کباب شده را هم بدهد.  پوره سیب زمینی بهترین مزه در کنار خوراک های پروتئینی مثل استیک و ماهی و کباب شیشلیک خواهد بود. 

از مزایای انواع پوره به ویژه پوره سیب زمینی این است که نه تنها می‌تواند به صورت یک غذای مستقل تهیه و خورده شود، بلکه بهترین ترکیب را با غذاهای گوشتی می‌سازد. می‌توانید برای این که تغییر و تنوعی هم در آن ایجاد کنید با اضافه کردن سیر کباب شده به پوره سیب  زمینی تان یک طعم به یاد ماندنی بسازید. بد نیست بدانید تمام پوره‌های خوشمزه‌ای که در رستوران در کنار استیک می‌خورید و دوست دارید راز خوشمزگی‌شان را بدانید، هم با سیر طعم دار شده‌اند. 

دستور پخت پوره سیب زمینی با سیر تنوری:

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب فر برقی و مایکروفر

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با سیر تنوری

  • بوته سیر⇐یک عدد متوسط
  • آویشن تازه⇐دو شاخه
  • سیب زمینی⇐یک کیلوگرم
  • شیر گرم⇐یک و نیم فنجان
  • خامه صبحانه⇐۶۰ گرم
  • کره⇐۱۰۰ گرم
  • نمک⇐دو قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه⇐دو قاشق چای‌خوری
  • جعفری (خردشده)⇐به مقدار لازم

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر تنوری

مرحله اول

به اندازه یک چهارم از سر سیر را برش دهید، به طوری که حبه‌های آن کنار هم دیده شوند. سپس سیر را با آویشن داخل فویل بگذارید، روی آن کمی روغن بپاشید و بپیچید. سپس به مدت نیم ساعت آن را  داخل فر بگذارید تا نرم و طلایی شود و بوی آن بلند شود. بگذارید سیر سرد شود، بعد حبه‌ها را تک تک از پوست بیرون بیاورید.

مرحله دوم

سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و لکه‌های آن را جدا کنید. سپس آن‌ها را به ۴ یا ۶ قسمت تقسیم کنید و داخل آب بگذارید تا رنگشان عوض نشود. بعد از تکه تکه کردن سیب زمینی‌ها آن‌ها را آب بکشید و داخل یک قابلمه بزرگ بگذارید و با ۲ قاشق چایخوری نمک و آب کافی بپزید.

مرحله سوم

بگذارید خوب بپزند و بعد به همان شیوه‌ای که گفتیم نرمی آن را با چنگال امتحان کنید. سپس سیب ‌زمینی‌ها را از داخل آب بیرون بیاورید، بگذارید خشک شوند، سپس آن‌ها را دوباره روی اجاق گاز گرم کنید تا رطوبتشان را کاملا از دست بدهند.

مرحله چهارم

حالا برای پوره کردن سیب زمینی ها از هم زن برقی کمک بگیرید. سپس کره، خامه، سیر و فلفل سیاه را به آن‌ها اضافه کنید. کم کم شیر گرم را روی آن‌ها بریزید و به کمک هم‌زن  با هم مخلوط کنید تا جایی که خوب نرم و یک‌دست شوند. اگر خواستید در این مرحله می‌توانید شیر بیشتری اضافه کنید.

مقدار شوری و تندی پوره را بچشید، روی آن جعفری بریزید و تا سرد نشده نوش جان کنید!

بیشتر بخوانید: دانستنی های فر برقی چه می باشد؟

چند نکته برای تهیه بهترین پوره سیب زمینی با طعم سیر تنوری

♦ سیب ‌زمینی‌ها را بیش از حد هم نزنید یا له نکنید. وقتی سیب زمینی زیاد زده شود شود نشاستهٔ آن آزاد می‌شود و سیب‌زمینی حالت چسبنده و ناخوشایندی پیدا می‌کند.

♦ حتما سیرها را تنوری کنید تا طعم شان را حسابی به سیب ‌زمینی‌ها بدهند.

♦ برای این که پختگی سیب زمینی ها را امتحان کنید یک چنگال به آن‌ها فرو کنید. چنگال باید راحت وارد سیب‌زمینی شود و بدون این که سیب‌زمینی از هم بپاشد از آن خارج شود. اگر چنگال به سختی بیرون بیاید به این معنی است که سیب زمینی‌ها هنگام پوره شدن تکه تکه خواهند ماند.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email