پودینگ شکلات و گردو

آموزش طرز تهیه پودینگ شکلات و گردو راحت و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پودینگ شکلات و گردو را به شما آموزش دهیم. به طور کلی پودینگ یک دسر نرم محسوب می شود که با قاشق سرو می شود. شکلات و گردو شما می توانید پودینگ را جلو فرزندتان بگذارید و یک قاشق به او بدهید، و اجازه دهید خودش آن را بخورد.

علاوه بر این، این دسر پر از انرژی است. می توانید به راحتی آن را برای بچه هایی که زیاد تحرک دارند و بازی می کنند درست کنید. البته اگر کودک شما اضافه وزن دارد مصرف زیاد این دسر برایش مناسب نیست.

 پودینگ شکلات و گردو یکی از دسته دسر های مناسب تولد است که می توانید آن را به صورت تک نفره سرو کنید. این دسر بسیار ساده تهیه می شود.

دستور تهیه پودینگ شکلات و گردو

بیشتر بخوانید: عوامل تعیین کننده قیمت اجاق گاز

مواد لازم:

شیر⇐ ۵۰۰ میلی لیتر

شکلات سیاه ⇐۲۰۰ گرم

شکر⇐۲۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ ⇐ ۳ عدد

خامه صبحانه ⇐۲۰۰ گرم

نشاسته گندم ⇐ ۴ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ⇐ ۴ قاشق غذاخوری

پودر گردو⇐ ۱۵۰ گرم

طرز تهیه پودینگ شکلات و گردو:

نشاسته ها را با مقداری شیر مخلوط کرده تا حل شوند.

حال زرده تخم مرغ همراه با بقیه شیر و خامه را مخلوط کرده و به خوبی همزده وبه مواد قبلی اضافه کنید. این مواد را پس از مخلوط شدن از صافی رد کرده تا ذرات درشت آنها گرفته شود.

حال باید مواد مخلوط شده را داخل قابلمه  مناسبی بریزید و شکر و شکلات را نیز به اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید.

این مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آیند و به غلظت مورد نظرتان برسند.

زمانیکه پودینگ شما غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و پودر گردو را به آن اضافه کنید.

حالا در ظرف های سرو ریخته  و اجازه دهید کمی سرد شود و حدود ۴ ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید.

برای  تزیین این پودینگ می توانید از خامه فرم گرفته یا تکه کیک های شکلاتی استفاده کنید.  یا می توانید شکلات تخته ای را رنده کرده و روی آن بپاشید.

بیشتر بخوانید: سوالات رایج در مورد گاز های رو میزی

 نکات مهم برای تهیه پودینگ:

⊗ پودینگها را حتماً باید تا زمانی که گرم هستند، در ظرفهای مورد نظر بریزیم. زیرا پودینگ سریعاً بسته می شود.

⊗ سعی کنید از نشاسته پودینگ تازه و تمیز استفاده کنید.

⊗ یکی از مهم ترین نکات در پودینگها، تازه بودن تمام مواد است.

⊗ ظرف تهیه پودینگ باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که به بیرون نپرد.

 فرم گرفتن خامه:

برای فرم گرفتن خامه باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریم.  بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email