طرز تهیه پودینگ خرما یک دسر خوشمزه و مقوی

طرز تهیه پودینگ خرما یک دسر خوشمزه و مقوی

پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است. طرز تهیه این پودینگ بسیار ساده می باشد و هر آشپز مبتدی به راحتی می تواند آن را درست کند.

شما می توانید پودینگ خرما را به صورت دو لایه یا حتی سه لایه هم درست کنید. این دسر از جمله دسرهایی است که بچه ها عاشقش هستند و برای کودکان  بسیار مناسب است.

پودینگ خرما را می توان هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو کرد.  با آموزش طرز تهیه پودینگ خرما برای چهار نفر مارا همراهی کنید.

دستور پخت پودینگ خرما: 

بیشتر بخوانید: دانستنی های مهم اجاق گازها چه می باشد؟

مواد لازم:

خرما  ⇐  ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

شیر⇐  ۴ پیمانه و ۲/۳ پیمانه

نشاسته ذرت ⇐  ۴ قاشق غذا خوری

کره ⇐۲ قاشق غذا خوری

شکر قهوه ای ⇐ ۳ قاشق غذا خوری

مغز گردو و خامه فرم  گرفته ⇐ به میزان لازم

دارچین  ⇐ ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه پودینگ خرما:

 ابتدا خرماها را می شوییم و پوست  و هسته آنها را جدا می کنیم. سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.

 سپس ۴ پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکر قهوه ای، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز قرار می دهیم. مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا غلیظ شود.

 پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می کنیم.  در مرحله پایانی کره را هم اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد.

ظرف دسر را آماده کرده  مواد را داخل آنها می ریزیم و  داخل یخچال قرار می دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم .

در آخر روی پودینگ را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می کنیم.  و دارچین را هم برای تزیین  روی خامه الک می کنیم.

بیشتر بخوانید: مقایسه مایکروفر، مایکروویو، فربرقی، توستر، سولاردام

 نکات مهم برای تهیه پودینگها:

♦ پودینگها را حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم. زیرا پودینگ سریعاً بسته می شود.

♦ نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.

♦ مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.

♦ ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.

 فرم گرفتن خامه:

برای فرم گرفتن خامه باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریم. بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email