طرز تهیه پودینگ توت فرنگی یک دسر خوشمزه و مجلسی

پودینگ توت فرنگی با شیر یکی از دسر‌های بسیار خوشمزه است، به همین دلیل بسیار مورد توجه قرار دارد. پودینگ توت فرنگی با شیر یک دسر ایتالیایی لذیذ است که به دلیل داشتن توت فرنگی، رنگ زیبایی نیز دارد و هر فردی را به اشتها می‌آورد. این دسر خوشمزه را می توانید به عنوان میان وعده و دسر سرو کنید. همچنین می توانید در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد. در این مطلب طرز تهیه پودینگ توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

مواد لازم:

  • توت فرنگی: 500 گرم
  • زردآلو یا آلوی بدون هسته: 200 گرم
  • شکر آسیاب شده: 100 گرم
  • آب لیموترش: به میزان لازم
  • آرد: 250 گرم
  • شکر: 75 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: یک عدد، زده شده
  • شیر پرچرب: 150 میلی لیتر
  • کره: 75 گرم، ذوب شده و خنک شده
  • خامه: برای تزیین

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک روی گاز

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی:

  • ظرف موردنظر را چرب کنید.
  • در ظرف دیگری توت فرنگی، زردآلو یا آلوی خردشده، شکر آسیاب شده، آبلیمو و 25 گرم از آرد را با هم مخلوط کنید.
  • این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.
  • مابقی آرد را با شکر و بیکینگ پودر در ظرفی بریزید.
  • تخم مرغ زده شده، شیر و کره ذوب و خنک شده را اضافه کرده و همگی را آرام مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.
  • فر را با دمای 190 درجه روشن کنید تا گرم شود.
  • پودینگ را در فر  به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پف کند و طلایی شود.
  • این پودینگ را گرم با خامه سرو کنید.

نکته:

  • برای تهیه این دسر می‌توانید از شیر پرچرب یا کم چرب استفاده کنید، اما استفاده از شیر پرچرب آن را خوشمزه‌تر می‌کند، بنابراین در صورت امکان از شیر پرچرب استفاده کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email