طرز تهیه پنکیک روی گاز

طرز تهیه پنکیک روی گاز

در این مطلب طرز تهیه پنکیک را باتوجه به اینکه پنکیک از انواع خوراکی های خوشمزه و اشتهاآور است که به راحتی می توانید آن را در منزل برای وعده صبحانه و یا به عنوان میان وعده و دسر تهیه کنید، در نظر گرفته ایم و امیدواریم از تهیه این نوع کیک نازک و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید.

در طرز تهیه پنکیک می توانید از برش های میوه و شکلات و پودر کاکائو و … استفاده کنید که هر کدام از این روش ها طعم و مزه خاص خود را دارند.

پنکیک یا کیک تابه ای از انواع کیک های خوش طعم و نازک است که در مدت زمان کوتاه و با مواد لازم ساده ای تهیه می شود و شیر و تخم مرغ و آرد پایه اصلی برای تمام  پنکیک ها هستند.

بیشتربخوانید: اطلاعات مورد نیاز برای خرید مایکروفر

خوردن صبحانه بهتون کمک می کنه که روزتون رو سرشار از انرژی شروع کنید. پنکیک یک صبحانه سریع و آسان است و معمولا مواد لازمش توی خونه پیدا میشود.

مواد لازم:

  • ۱و ۱٫۲ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۳۰ گرم کره
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • وانیل به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه پنکیک روی گاز

در این طرز تهیه پنکیک ابتدا شکر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده تا زمانی که ، شکر در تخم مرغ حل بشه و بعد مقداری وانیل برای طعم دادن و معطر کردن پنکیکتون ، به مواد اضافه کنید . فقط یادتون باشه زیاد وانیل نریزید چون باعث تلخ شدن غذاتون میشه.

شیر و کره ای که قبلا نرم شده رو کم کم به موادتون اضافه کنید.

بیکینگ پودر، آرد و نمک رو الک کنید و  اضافه کنید. بیکینگ پودر باعث ور آومدن پنکیک می شه پس مواد رو خوب هم بزنید که در کل مواد،  مخلوط و یکنواخت شه.

تابه نچسبی رو روی شعله گاز گذاشته تا داغ بشه و بعد یک قاشق از مواد آماده رو توی تابه بریزید و با قاشق پهنش کنید . فقط سعی کنید که نه زیاد نازک یا ضخیم باشه.

کم کم روی پنکیک حفره های سوزنی تشکیل میشه ، در این موقع می گوییم پنکیک خودشو گرفت، حالا برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.

پنکیک ها رو در ظرفی ریخته و می تونید با مربا ، شکلات و … میل کنید.

بیشتربخوانید:آموزش نگهداری از اجاق گاز های مختلف

نکات مهم درپخت پنکیک: 

– چه در طول داغ کردن تابه و چه در طول پخت پنکیک ها، به هیچ وجه شعله رو از متوسط به زیاد تغییر ندید و با شعله تند پنکیک ها رو نپزید. حرارت زیاد، سرعت پخت پنکیک رو زیاد نمی کنه، بلکه اون ها رو غیر مسطح می کنه و وسطش رو خام می ذاره. 

تشخیص زمان برگردوندن پنکیک بسیار ساده و همونقدر مهمه. یکی از فرق های آشپز های ماهر و هم در تشخیص همین مرحله ست. بیشتر ماها وقتی روی پنکیک حباب تشکیل می شه پنکیک رو بر می گردونیم، ولی زمانِ مناسبِ برگردوندن پنکیک، چند ثانیه بعده. اجازه بدید حباب تشکیل شه، تعدادی از حباب ها بترکن و حفره های توخالی روی پنکیک ایجاد کنن و زیر پنکیک طلایی شه حالا نوبت برگردوندنه. 

  طرزتهیه پنکیک روی گاز  طرز تهیه پنکیک روی گاز

 

  • در تمام طرزتهیه پنکیک ها، پنکیک رو فقط یک بارباید برگردوند. یعنی هر سمتش باید یکبار روی حرارت مستقیم قرار بگیره. اگر هر سمت بیش از یکبار روی تابه قرار بگیره، بافت پنکیک سفت و گوشتی می شه. نکته  آخر هم اینکه در صورتیکه مهارت لازم برای بالا انداختن پنکیک رو ندارید، پنکیک ها رو به آرومی و به میزان کم با کفگیر بلند کنید و برگردونید و تابه رو حرکت ندید.

پنکیک طراحی شده: 

اگر برای صبحانه ی مناسبتی یا تولد بچه ها نیاز به پنکیک مدل دار داشتید، سه راه برای طرح دار کردن پنکیک وجود داره. 

  • راه اول که از همه سخت تره به این شکله که مایه ی پنکیک رو در قیف یا ظرف مخصوص سس می ریزن و بعد روی تابه ی داغ، طراحی می کنن و بعد توی طرح رو با مایه پر می کنن. 
  • راه دوم استفاده از تابه های طرح داره. این تابه ها مخصوص پخت پنکیکه و طرح برجسته روشون داره. با ریختن مایه ی پنکیک طرح بهشون منتقل می شه. 
  • راه آخر هم استفاده از کاترهای سایز بزرگ فلزی و سیلیکونیه. برای این کار کاتر رو روی سطح تابه می ذاریم، مایه ی پنکیک رو توی ظرف سس ریخته و توی کاتر رو پر می کنیم.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email