پلو مکزیکی

طرز تهیه پلوی مکزیکی خوشمزه و مجلسی

پلوی مکزیکی یکی از انواع غذاهای پر ادویه و بسیار خوشمزه کشور مکزیک می باشد. اصل این غذا بسیار تند و به تنهایی یا با مرغ و میگو سرو می‌شود. پلو مکزیکی غذایی خوشمزه و خوش رنگ و مناسب مهمانی‌ها است. در این مطلب طرز تهیه پلوی مکزیکی خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

دستور پخت پلوی مکزیکی

مواد لازم:

  • برنج: ۲ پیمانه
  • سینه مرغ:  ½ سینه کامل
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • کنسرو ذرت: ½ پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
  • سیر: ۲ حبه
  • قارچ: ۴ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد درشت
  • پودر پاپریکا: ½ قاشق چایخوری
  • پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
  • پودر لیمو عمانی: ½ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه پلوی مکزیکی:

  • برای تهیه پلوی مکزیکی ابتدا برنج را ۳۰دقیقه تا یک ساعت همراه ۱ قاشق چای خوری نمک و آب گرم می خیسانیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب روی شعله اجاق گاز تفت می دهیم.
  • در ادامه گوشت مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود و رنگش تغییر کند.
  • در ادامه سیر رنده شده را فقط در حدی تفت می دهیم تا عطرش بلند شود، سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم.
  • پس از گذشت ۳ دقیقه قارچ را به صورت نگینی یا ورقه ای خرد می کنیم و به همراه ذرت به تابه اضافه می کنیم . گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.
  • پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر لیمو عمانی و پودر زنجبیل را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا آب داخل تابه کشیده شود، سپس تابه را از روی حرارت اجاق گاز کنار می گذاریم.
  • در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم. برای ته دیگ از سیب زمینی ورقه شده یا نان لواش استفاده می کنیم.
  • روی ته دیگ را با برنج می پوشانیم، سپس یک لایه از مخلوط مرغ و قارچ روی برنج می ریزیم. به همین ترتیب برنج و مخلوط مرغ و قارچ را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم. لایه آخر را باید با برنج پر کنیم.
  • حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید، آنرا با دیگر مواد داخل قابلمه ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به صورت داغ سرو می کنیم.

بیشتر بخوانید: معرفی اجاق داتیس مدل DG-567

نکته:

  • میزان تندی و فلفل این برنج بستگی به ذائقه شما دارد.
  • یرای پخت پلوی مکزیکی می‌توانید علاوه بر ذرت، نخود فرنگی و حتی لوبیا سیاه هم استفاده کنید. در این صورت این مواد را به صورت پخته یا کنسرو با برنج دم کنید.
  • می‌توانید همراه با پلوی مکزیکی مقداری سینه مرغ که از قبل با روغن زیتون، آویشن، جعفری، زعفران و لیموترش تازه مزه ‌دار کرده و پخته‌اید سرو کنید.
  • طرز تهیه پلوی مکزیکی با مرغ و قارچ هم مرسوم است.
  • پلوی مکزیکی مخلوط به پلو اسپانیایی هم مشهور است.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email