طرز تهیه همبرگر خانگی و کلاسیک خوشمزه همراه با نکات مهم

طرز تهیه همبرگر خانگی و کلاسیک خوشمزه همراه با نکات مهم

برای تهیه همبرگر سنتی و کلاسیک شما نیاز به گوشت قرمز چرخکرده دارید. اما نوع گوشتی که استفاده می کنید اهمیت زیادی دارد. فراموش نکنید اگر گوشت مناسبی را انتخاب کنید و آن را اصولی بپزید، دیگر نیاز به تاپینگ‌های عجیب و غریب نخواهید داشت. برای یک گوشت برگری خوب و خوشمزه، باید از گوشت چرخکرده گوساله استفاده کنیم که حداقل 20% چربی و 80% گوشت داشته باشد. گوشت ما به چربی نیاز دارد تا خشک نشده و طعم خوبی به ساندویچ بدهد.

احتمالا فکر می کنید که چربی باعث می‌شود که گوشتتان آب برود و تا حدودی هم درست فکر می‌کنید. اما نگران نباشید چون این مسئله قابل حل است و کلیدش را در ادامه خواهیم گفت.

بیشتر بخوانید: استفاده صحیح از اجاق گاز چگونه است؟

مواد لازم برای همبرگر:

  • گوشت گوساله چرخ شده کم چرب ⇐ 300 گرم
  • نان همبرگر⇐ 2 عدد
  • زرده تخم مرغ ⇐ 1 عدد
  • پنیر گودا یا پنیر چدار ⇐ 4 ورق
  • پیاز⇐ 1 عدد کوچک
  • پودر سوخاری ⇐ 1 قاشق مربا خوری
  • پودر پیاز⇐1 قاشق مربا خوری
  • پودر سیر⇐ 1 قاشق چای خوری
  • سس کچاپ و سس خردل ⇐1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل ⇐ به میزان لازم
  • خیار شور⇐ به میزان لازم
  • گوجه فرنگی ⇐ به میزان لازم
  • کاهو ⇐ به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر:

مرحله اول:

برای آغاز گوشت را در یک کاسه قرار دهید و آرد سوخاری، پودر پیاز، پودر سیر، سس خردل، سس کچاپ، نمک، فلفل و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را با استفاده از قاشق با هم مخلوط کنید. دقت کنید که گوشت همبرگر نیازی به ورز دادن ندارد و مواد فقط باید با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله دوم:

این میزان گوشت برای 2 نفر کافیست. پس از مخلوط شدن با ادویه جات آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و مانند عکس به آن فرم شکل دهید. برای این کار می توانید از گردی پشت بشقاب بهره ببرید تا گوشت ها هم اندازه و یک شکل شوند. زیر همبرگرها یک برگ کاغذ روغنی قرار دهید و با انگشت وسط آن ها را کمی گود کنید تا هنگام پخت فرم خود را از دست ندهد. سپس همبرگرها را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند.

مرحله سوم:

در این فاصله پیاز را به صورت خلال خرد کنید و درون یک تابه دردار با استفاده از یک قاشق روغن تفت دهید. حرارت شعله گاز را تا جای ممکن کم کنید و درب آن را بسته نگه دارید و اما نباید فراموش کنید که باید مدام آن ها را هم بزنید تا خوب کاراملی شوند.

مرحله چهارم:

پس از آماده شدن پیاز کاراملی، آن ها را از روغن خارج کنید. دقت کنید که پیازها زیاد سرخ نشوند و بافت شان نرم باقی بماند. همبرگر با پیاز داغ اصلا خوشمزه نمی گردد.

مرحله پنجم:

وقتی برگرها خوب استراحت کردند، آن ها را از یخچال خارج کنید.  در تابه گریل یا یک تابه نچسب که از قبل روی اجاق گاز داغ کردید، با کمی روغن سرخ کنید. دقت کنید که حرارت اجاق باید روی متوسط باشد و برگرها زیاد سرخ نشوند. هر طرف برگر ها باید 4 دقیقه سرخ گردد تا داخل گوشت پخته و آبدار گردد. حرارت کم شعله باعث خشک شدن گوشت و حرارت زیاد باعث مغزپخت نشدن آن می گردد.

مرحله ششم:

وقتی یک طرف برگر ها آماده شد آن ها را برگردانید و روی آن ها 1 یا 2 عدد پنیر ورقه ای چدار یا گودا قرار دهید. برای تهیه همبرگر کلاسیک همواره از پنیر گودا یا چدار استفاده می گردد، اما شما می توانید از پنیر بلوچیز، پنیر بوترکنیزه، یا پنیر فرانسوی بری هم بهره ببرید.

مرحله هفتم:

نان های همبرگری را به 2 نیم برش دهید و قسمت داخلی آن ها را کمی کره بمالید. سپس تابه را بدون روغن داغ کنید و نان ها را در آن بچینید تا سطح داخلی آن ها گریل گردد. اگر برگر را داخل نان سرد قرار دهید، باعث سرد شدن گوشت می گردد. با توجه به این که کاهو، گوجه فرنگی و خیار شور هم سرد هستند، بهتر است حتما نان برگر را گریل کنید و همبرگر را داغ سرو کنید.

بیشتر بخوانید: مزایای استفاده از اجاق گاز رومیزی

نکات مهم تهیه همبرگر:

✸ سعی کنید همیشه گوشت تان تازه و با کیفیت باشد.  هنگام ورز دادن آن قبل از پخت زیاد به گوشت فشار نیاورید و زیاد هم نزنید تا گوشت همبرگر تان ترد و بافت دار باشد.

✸ اگر می‌ خواهید در همبرگرتان از ترکیب گوشت و سویا استفاده کنید، بهتر است سویا را از قبل 10 دقیقه در آب به همراه کمی آبلیمو بجوشانید. سپس آن را از صافی رد کنید و بعد از آن به همراه گوشت چرخ کنید تا خوب یکدست شوند.

✸ برای طعم دار کردن گوشت همیشه می‌توانید از ادویه مخصوص همبرگر استفاده کنید. اما قطعا استفاده از طعم دهنده‌ هایی مثل سیر و پیازچه و … مزه همبرگر گوشت شما را جذابتر خواهد کرد.

✸ قبل از سرخ کردن یا گریل کردن گوشت چه در همبرگر کلاسیک و چه در انواع برگر گیاهی که سویا دارند، حتما گوشت را کمی در فریزر قرار دهید تا حالت منسجم‌تری پیدا کند. هرچند در طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی ما گاهی مرغ چرخکرده را باید در پودر سوخاری غرق کنیم و سپس آن را سرخ کنیم، بنابراین در این حالت نیازی به قرار دادن در فریزر نداریم.

نان همبرگر هم موضوع دیگری است که باید به آن توجه کنید. امروزه برای این فست فود جذاب، نان‌های گردی می‌پزند که اکثرا شیرین است و از آرد گندم تهیه می‌شود و البته انواع دیگری هم در برخی رستوران‌ها که برگر متفاوت می‌پزند رایج است؛ مثل نان جو، نان چاودار، نانهای ادویه دار یا کنجدی. بسیاری از کسانی که هبرگر خانگی درست می‌ کنند نان آن را هم خودشان می‌ پزند که البته رعایت تناسبات را باید خیلی دقت کنند.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email