طرز تهیه نان صبحانه خوشمزه با گردو کشمش

طرز تهیه نان صبحانه خوشمزه با گردو کشمش

نان صبحانه انواع مختلفی دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان صبحانه خوشمزه با گردو و کشمش را به شما آموزش دهیم. این نان انتخاب بسیار مناسبی برای صبحانه شما خواهد بود.

می توانید با تهیه نان صبحانه خوشمزه با گردو و کشمش همراه با یک فنجان قهوه یا چای داغ و یا یک لیوان آب پرتقال تازه یک صبحانه بی نظیر را در خانه میل کنید.

تهیه خمیر این نان دو مرحله دارد.

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه نان روغنی مغزدار خوشمزه و مقوی(نزیک)

طرز تهیه نان صبحانه با گردو و کشمش

مواد لازم برای تهیه مرحله اول خمیر:

 آب ولرم ⇐ نصف لیوان ⁄  شکر⇐ ۴قاشق غذا خوری سر پر 

آردسفید(آرد گندم ) ⇐ نصف لیوان ⁄  مایه خمیر ⇐ ۲قاشق غذاخوری سرپر

تهیه مرحله اول خمیر نان صبحانه با گردو و کشمش

آب و شکر را با هم مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس مایه خمیر را اضافه کنید. خوب که مخلوط شد آرد را اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملاْ یکنواخت شود. بعد در جای گرمی بگذارید (فقط به منظور ور آمدن مایه این کار را انجام دهید.

یک ساعت صبر کنید تا مایه ور بیاید. به آن نگاه کنید. باید دوسه برابر حجم آن زیاد شده باشد. اگر از مایه خمیر نان نامرغوب استفاده کنید، نان تهیه شده پف نمیکند.  اگر در همین مرحله متوجه شدید که پف نکرده و تمام مراحل را به درستی انجام داده اید قطعا مایه خمیر موثر نبوده و یا تاریخ مصرفش گذشته است. پس ادامه ندهید.

بعد از پف کردن مایه مرحله دوم تهیه خمیر را انجام دهید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

مواد لازم برای تهیه مرحله دوم خمیر:

تخم مرغ ⇐ ۴ عدد ⁄ شکر ⇐ نصف لیوان  شیر⁄  شیر ⇐ نصف لیوان ⁄ روغن ⇐ یک لیوان سر خالی(CC ۲۲۰)

آردسفید الک شده ⇐ ۶لیوان ⁄ کشمش ⇐ نصف لیوان ⁄ گردوی خرد شده ⇐ نصف لیوان ⁄ زرده تخم مرغ ⇐یک عدد⁄ کنجد و سیاه دانه و خلال بادام ⇐ به میزان لازم ⁄

تهیه مرحله دوم خمیر نان صبحانه با گردو و کشمش

شیر و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر حل شود. خمیرمایه پف کرده مرحله اول را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. تخم مرغها را در ظرف جداگانه خوب بزنید. بعد آنرا به بقیه مواد اضافه کنید و دو باره خوب به هم بزنید. روغن را اضافه کنید و باز هم بزنید.

آخر از همه آرد الک شده اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا خمیر آماده شود. بعد گردو و کشمش را در خمیر بریزید. و روی ظرف را با دستمال تمیزی بپوشانید. در جای گرمی بگذارید تا دو الی سه ساعت بماند و پف کند.  وقتی خمیر را با دست باز می‌کنید حفره هایی در درون آن به وجود آمده واین نشان می‌دهد که خمیر آماده شده است.

مرحله پخت نان صبحانه با گردو و کشمش

فر را به مدت ۲۰ دقیقه روشن کنید تا گرم شود. بعد درجه فر را روی ۳۵۰ درجه قرار دهید و پنجره فر را در اولین طبقه بعد از کف فر بگذارید. درون قالب مستطیل شکلی را چرب کنید و یک سوم خمیر را در کف ظرف پهن کنید و روی آنرا با برس زرده زده شده بمالید. بعد کنجد یا سیاه دانه و یا گردو بریزید و در فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید.

برای اطمینان از پخته شدن نان  یک خلال دندان چوبی را در نان فرو کنید.  اگر خمیر به آن نچسبید نشان میدهد که نان مغز پخت شده است.  در این مرحله ممکن است رنگ روی نان زیاد تغییر نکرده باشد. در این حالت فر را خاموش و گریل را روشن کنید.

وقتی روی نان طلایی خوشرنگ شد، از فر در آورید. 

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

دیدگاه های ارسال شده

  1. با عرض سلام و شب بخیر می خواستم تشکر کنم بابت رسپی نان صبحانه با گردو و کشمش بسیار عالی و خوشمزه بود متشکرم

  2. با عرض سلام و شب بخیر می خواستم تشکر کنم بابت رسپی نان صبحانه با گردو و کشمش بسیار عالی و خوشمزه بود متشکرم .

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email