طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری با دو روش

طرز تهیه مرغ سوخاری بسیار ساده است. در این مطلب داتیس شما را با دو روش طرز تهیه مرغ سوخاری صورت رژیمی درفر وسرخ شده در روغن آشنا می کند.

طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی: پخته شده در فر

تکه‌های مرغ‌ را در باترمیلک (آب‌دوغ) خیس کنید. این کار مرغ را آب‌دار می‌کند. می‌توانید باترمیلک را به‌صورت آماده از فروشگاه‌ها تهیه کنید، یا برای درست کردن باتر میلک در خانه کافی‌ست یک قاشق‌غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو در یک لیوان شیر بریزید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد هم بزنید تا مایعی غیلظ به‌دست بیاید.

سپس مرغ‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید.

تهیه‌ی این مرغ سوخاری زمان زیادی نمی‌برد. به‌علاوه‌، خبری از روغن که بوی ناخوشایند آن تا مدت‌ها به‌جا می‌ماند و از همه سخت‌تر تمیزکاری پس از پخت نیست.

زمان پخت به اندازه و ضخامت تکه‌های مرغ بستگی دارد. پیش از سرو غذا مطمئن شوید، مرغ‌ها کاملا پخته‌اند. شاید بد نباشد از دما‌سنج پخت‌وپز استفاده کنید (دمای مناسب پخت برای سینه‌ی مرغ حدود ۷۶ سانتی‌گراد و برای ران حدود ۸۲ سانتی‌گراد است). دستور پخت ارائه شده در ادامه، برای ۴ نفر است و هر وعده‌ی آن کمتر از ۴۰۰ کالری دارد. زمان آماده‌سازی مواد، ۱۰ دقیقه و مدت پخت ۳۰ دقیقه است.

بیشتربخوانید: آشنایی با انواع فر آشپزخانه( فر توکار، فر برقی و…)

مواد لازم

  • نیم پیمانه پودر سوخاری؛
  • ۱ پیمانه خرده‌نان طعم‌دار؛
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل قرمز تند (کاین)؛
  • ۵۰۰ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان؛
  • نیم پیمانه باترمیلک کم‌چرب.

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۲۳۰ سانتی‌گراد گرم کنید؛
  2. در ظرفی کم‌عمق مواد پودری را باهم مخلوط کنید؛
  3. تکه‌های مرغ‌ شسته‌شده را در باترمیلک خیس کنید و سپس در مخلوط پودری بغلتانید (اگر زمان دارید، نخست بگذارید مرغ‌ها ۳۰ دقیقه در باترمیلک خیس بخورند). تکه‌های مرغ‌ را به‌خوبی در پودر فشار دهید تا پودر به‌سادگی از آنها جدا نشود؛
  4. ظرف پخت را با کمی روغن زیتون چرب کنید. تکه‌های مرغ را روی آن بگذارید. خوب است با اسپری آشپزی مرغ‌ها را اسپری کنید؛
  5. مرغ‌ها را در فر برای ۳۰ دقیقه بپزید.

یشتر بخوانید: عوامل تعیین کننده قیمت اجاق گاز

طرز تهیه‌ مرغ سوخاری سرخ‌ شده

اگر وقت بیشتری دارید و دل‌تان غذای چرب و روغنی می‌خواهد، می‌توانید دستور پخت زیر را به‌کار بگیرید. انتخاب این دستور پخت بستگی به سلیقه و ذائقه‌تان دارد.

مواد لازم

  • ۲ کیلوگرم مرغ تکه‌شده؛
  • ۱ پیمانه باترمیلک؛
  • ۲ پیمانه آرد همه‌منظوره؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا؛
  • نمک و فلفل؛
  • نیم لیتر روغن گیاهی برای سرخ کردن.

دستور پخت

در این روش از آرد معمولی، پاپریکا و نمک و فلفل به‌عنوان پودر سوخاری استفاده می‌شود.

  1. مخلوط آرد و ادویه را در کیسه‌ یا ظرفی دردار بریزید (مقدار آرد را با‌توجه به مقدار مرغ‌ها انتخاب کنید).
  2. تکه‌های مرغ را در باترمیلک بخیسانید و سپس چند تکه را در کیسه‌ی آرد قرار بدهید. در کیسه را ببندید و آن را تکان دهید.
  3. تکه‌های مرغ را درآورده و در سینی قرار دهید. سینی را با خوب بپوشانید. بگذارید پودر سوخاری قوام بگیرد و خوب به مرغ‌ها بچسبد. این کار اهمیت زیادی دارد.
  4. یک‌سوم تا نیمی از ظرفی عمیق را با روغن گیاهی پر کنید. تکه‌های مرغ‌ را به‌اندازه‌ی ظرفیت درون روغن بریزید و بگذارید در روغن داغ، قهوه‌ای شوند. سپس شعله اجاق گاز را کم کنید و در ظرف را بگذارید. برای ۳۰ دقیقه مرغ‌ها را بپزید. با این کار مرغ‌ها پخته می‌شوند، اما هنوز ترد نشده‌اند. در ظرف را بردارید، شعله را زیاد کنید و بگذارید مرغ‌ها زمان کافی برای تردشدن، داشته باشند و در روغن باقی بمانند. بسته به مقدار مرغ‌ ممکن است لازم باشد، چندبار این کار را تکرار کنید.
  5. روغن تکه‌های مرغ پخته‌شده و ترد را بگیرید. تا زمان سرو غذا، مرغ‌ها را در جای نسبتا گرم نگه دارید.

گروه صنعتی و تولیدی داتیس لذت زندگی ایده آل را برای شما آرزو دارد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email