پخت مرغ در فر

طرز تهیه مرغ در فر

طرز تهیه مرغ در فر یکی از چالش هایی است که معمولا آشپزان با آن مواجه هستند چرا که روش های مختلف پخت مرغ، مزه های متفاوت نیز به همراه خواهند داشت.

یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین غذاهایی را که میتوانید در منزل تهیه کنید انواع خوراک مرغ در فر توکار است. در ادامه طرز تهیه  ساق مرغ در فر را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه ساق مرغ در فر

  1. ساق مرغ ———————————۱۴ عدد
  2. روغن زیتون تصفیه شده——— ۱/۴ پیمانه
  3. سیر رنده شده یا له شده——— ۴ حبه
  4. جعفری خرد شده ——————۴ قاشق غذاخوری
  5. آبلیموی تازه —————————۳ قاشق غذاخوری
  6. سس خردل —————————۲ قاشق غذاخوری
  7. نمک ———————————۱ قاشق غذاخوری
  8. فلفل سیاه —————————۱/۲ قاشق چایخوری

بیشتر بخوانید: مهم ترین فاکتورهای انتخاب اجاق گاز

طرز تهیه ساق مرغ در فر

در این روش پخت مرغ در فر، در ابتدای کار سیر را رنده کنید و جعفری را به صورت ریز خرد نمایید. روغن زیتون را در یک کاسه کوچک بریزید و سیر و جعفری و آبلیمو و نمک و فلفل و خردل را به آن بیفزایید و خوب مواد را هم بزنید.

ساق های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و سس را روی آن بریزید و با دست آن را زیر و رو نمایید. تا همه ساق ها خوب آغشته گردند. سعی کنید کمی از سس را زیر پوست مرغ فشار دهید تا ساق ها خوب طعم دار شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و ۶ ساعت یا از شب تا صبح بگذارید به همان حال بماند.

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر دارای خطوط برجسته (مثل تابه گریل) فویل آلومینیومی بکشید یا از روکش سیلیکونی سینی فر استفاده کنید.

تا فر گرم میشود، ساق ها را از یخچال خارج کنید و روی فویل بچینید تا به دمای اتاق برسند. سمت پوست دار ساق باید روی سینی قرار بگیرد. اگر از سس چیزی در کاسه باقی مانده آن را روی ساق مرغ ها بمالید.

سینی را ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از این مدت به کمک انبر یا دو چنگال ساق ها را در سینی بچرخانید و سینی را ۲۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

برای برشته شدن پوست مرغ میتوانید دراین طرز تهیه مرغ در فر، در آخر یکی دو دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید. وقتی ساق مرغ در فر پخته شد سینی را خارج کنید و روی ساقها جعفری تازه خرد شده بریزید غذا را سرو کنید.

توجه کنید

فرها چه گازی باشند و چه برقی،‌ درجه حرارت‌های یکسانی دارند. اما برخی از آنها با واحد اندازه گیری فارنهایت درجه بندی شده‌اند و برخی با واحد اندازه گیری سانتی گراد.
‎ ‎اکثر فرها دارای پروانه هواکش هستند که باعث می‌شود گرمای فر در کل فضا به طور یکسان توزیع شود. از کار افتادن این پروانه باعث می‌شود فر شما به خوبی کار نکند و نتیجه‌ای که باید از آن نگیرید. به خصوص در پخت کیک‌ها و شیرینی‌ها که حرارت یکنواخت از اهمیت زیادی برخوردار است

درجه حرارت فرها معمولا تفاوت‌هایی با استاندارد دارد. بهترین فر،‌ فری است که کمترین تفاوت را داشته باشد.

آشنایی با انواع فر آشپزخانه ( فر توکار، فر برقی و…)

در صورتی که فر جدیدی گرفته اید،‌ قبل از آنکه این تفاوت بر اساس تجربه دستتان بیاید کمی با احتیاط آشپزی کنید.

توصیه می‌شود: در این شرایط،‌ پخت و پز را در دمای حدود ۲۰ درجه کمتر از دمای درج شده در دستور و ۱۰ دقیقه کمتر از زمان قید شده برای پخت و پز در نظر بگیرید. ‏

اگر شما پس از تحقیقات و پرس جو های مختلف  فر داتیس را از لحاظ کیفیت، زیبایی، کارایی، قیمت و… به عنوان فر مناسب خود انتخاب کرده اید، ما به شما پیشنهاد می کنیم قبل از خرید فر داتیس از نمایشگاه اینترنتی محصولات داتیس که شامل انواع مختلف فرهای برقی، فر برقی گازی، مایکروویو و محصولات ست و هم خانواده ، از جمله اجاق گاز، هود و سینک داتیس است؛ دیدن فرمایید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email