طرز تهیه مربای هویج خوشرنگ خانگی

مربای هویج از مرباهای خوشمزه ای هست که طرز تهیه ی ساده ای دارد. مربای هویج  معمولا مورد علاقه  بیشتر افراد نیز می باشد. با رعایت نکات ریزی می توانید مربای هویج خوشرنگ خانگی را تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک روی گاز

دستور تهیه مربای هویج خوشرنگ خانگی

مواد لازم:

  • هویج ⇐ 500 گرم
  • شکر⇐ 500 گرم
  • آب ⇐ 2 لیوان
  • گلاب ⇐ 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو⇐ 1 قاشق غذاخوری
  • هل ⇐ به میزان لازم
  • خلال پسته ⇐ در صورت تمایل

طرز تهیه مربای هویج خوشرنگ:

پوست هویج ها را گرفته و رنده کنید. سپس درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ آنها تغییر کند.

حالا شکر، آبلیمو، گلاب، دانه های هل را به هویج اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید . به مدت دو ساعت اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

وقتی شکر آن قوام آمد از روی شعله اجاق برمی داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. بعد آنرا در ظرف مخصوص تمیز ریخته و در جای خنک نگه می داریم.

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه نان روغنی مغزدار خوشمزه و مقوی(نزیک)

روش دیگر طرز تهیه مربای خوشرنگ:

هویج ها را شسته و چرخ کرده و یا خرد می کنیم .بعد شکر را در آب جوش می آوریم و وقتی شکر به نقطه جوش رسید، هویج ها را به آن اضافه می کنیم. می گذاریم ملایم روی اجاق بجوشد تا هویج ها خوب پخته شوند.  وقتی شکر آن قوام آمد از روی شعله برمی داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. سپس آنرا در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنک نگه می داریم.

نکات ریز:

  • سعی کنید از قاشق تمیز و قابلمه لعابی و ظروف شیشه مخصوص مربای تمیز استفاده کنید. تا مربای هویج تان کپک نزند.
  • به اندازه ی شکر مربا توجه کنید. کم یا زیاد بودن آن سبب کپک زدن یا شکرک زدن مربا می‌شود.
  • از زعفران نیز می توانید برای خوشرنگ تر شدن مربای هویج تان استفاده کنید.
  • استفاده از خلال پرتقال نیز طعم خوبی به مربا هویج تان خواهد داد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email