ماهی شکم پر در فر

طرز تهیه ماهی شکم پر در فر خوشمزه و مجلسی

اکثر اوقات دوست داریم ماهی را سرخ شده مصرف کنیم اما پخت آن در فر هم به دلیل آنکه با روغن کمتری انجام می شود، طرفداران بسیاری دارد. از آنجا که خیلی ها ماهی را به خاطر بو و طعم آن دوست ندارند ولی با پخت ماهی شکم پر در فر هم از طعم آن لذت ببرید هم از خواص بی نظیر ماهی برای سلامتی بهره مند شوید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با فر توکار برقی داتیس DF-655 Ultra

دستور پخت ماهی شکم پر در فر

مواد لازم:

  • ماهی قزل آلا: 1 عدد
  • سبزیجات معطر (شنبلیله، گشنیز و جعفری): ۳ قاشق غذاخوری
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 1 حبه
  • نمک، فلفل و ادویه ماهی، آبلیمو و آویشن: به مقدار کافی

طرز تهیه ماهی شکم پر:

  • ابتدا ماهی را شسته و داخل شکم ماهی را باز کنید و کاملا خالی کنید. پس از شستن ماهی، با یک دستمال تمیز آن را خشک کنید.
  • می توانید روی ماهی را چند برش سطحی بدهید که موقع قرار گرفتن در فر، ماهی خوب مغز پخت شود.
  • سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید، بعد به پیاز خرد شده نمک، فلفل، ادویه ماهی، آب لیمو و آویشن اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • ماهی شسته شده را درون این مواد خوب بغلتانید و اجازه دهید، تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت در داخل این مواد باقی بماند.
  • در مرحله بعدی طرز تهیه ماهی شکم پر باید، داخل تابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، بعد سیر و پیازی را که از قبل به صورت نگینی خرد کرده اید، را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
  • سبزیجات معطر خرد شده را نیز درون تابه بریزید و بعد از مقداری تفت دادن، گردو، رب انار و ادویه ماهی را به آن اضافه نمایید و مجددا مواد را کمی تفت دهید. سپس آن را از روی حرارت بردارید، تا خنک شود.
  • ماهی را از داخل مواد بیرون بیاورید و بعد از تمیز کردن آن، مواد سرخ شده درون تابه را در داخل شکم ماهی قرار دهید و به وسیله خلال دندان شکم ماهی را ببندید.
  • ظرف مخصوص فر را با مقدار کمی کره چرب نمایید و بعد ماهی را در داخل آن قرار دهید، بعد هر نوع سبزیجات که تمایل دارید، کنار ماهی بچینید. مقداری کمی آب نیز به آن بیافزایید و با فویل سطح ظرف را بپوشانید.
  • فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ظرف را داخل فر قرار دهید، و زمان لازم برای پخت ماهی ۴۰ دقیقه می باشد.
  • سپس فویل را از روی ظرف بردارید و روی ماهی کمی زعفران بریزید، بعد فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی حالت گریل قرار دهید، تا روی ماهی نیز بپزد.
  • برای تزیین ماهی شکم پر می توانید، از چند برش لیمو و مقداری جعفری استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

نکات:

  • برای طبخ این غذا هر ماهی ای را می توانید انتخاب کنید. خریدن ماهی تازه و خوب اولین قدم است. بعد از آن، روش مزه دار کردن ماهی به هرچه خوشمزه تر شدن آن کمک می کند.
  • برای هرچه خوش طعم تر شدن مواد غذایی داخل شکم ماهی حتما کمی باید آنها را تفت دهید و بعد استفاده کنید.
  • اگر می خواهید این غذا را به سبک جنوبی تهیه کنید، نباید ادویه کاری را از قلم بیندازید اما برای طبخ آن به سبک شمالی، باید از ادویه‌هایی نظیر زردچوبه و زعفران استفاده کرد.
  • به جای استفاده از فویل برای دور ماهی ویا اینکه کف سینی فر را با این کاغذ بپوشانند، می توانید  کف سینی را با سبزی هایی نظیر هویج، کرفس و پیاز و فل دلمه ای بپوشانید. به این ترتیب هم بوی غذا در فضای خانه پخش نمی شود، هم ماهی به کف سینی نمی چسبد.
  • می توانید ابتدا سینی محتوی ماهی را در طبقه پایین فر قرار داده و سپس به طبقه بالاتر منتقل کنید تا علاوه بر پختن، روی ماهی نیز برشته شود.
  • بسیاری از افراد سبزی پلو را با ماهی شکم پر می خورند اما بهتر است برنج سفید همراه آن مصرف شود زیرا ماهی شکم پر به اندازه کافی مزه دار است و خوردن برنج مخلوط شده با سبزی های معطر با آن مناسب نیست.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email