طرز تهیه لوکوم انار ترکیه ای خوشمزه و فوری مناسب یلدا

طرز تهیه لوکوم انار ترکیه ای، دسر خوشمزه و فوری مناسب یلدا

لوکوم یک نوع شیرینی مخصوص کشور ترکیه است که در طعم های متفاوت وجود دارد که ما در این مطلب لوکوم انار آن را آموزش خواهیم داد. طبخ یک شیرینی خانگی خوشمزه یکی از لذت بخش ترین کارهایی است که در این شرایطی که کرونا به ما تحمیل کرده، می توان انجام داد. هم به لحاظ سرگرمی و هم به لحاظ بهداشتی بهتر است شیرینی ها را خودتان تهیه کنید.  در این مطلب امروز قصد داریم به یکی دیگر از انواع شیرینی های خانگی ساده، بپردازیم. همانطور که در ابتدای مطلب متوجه شدید، اسم این شیرینی جدید و خوشمزه و ساده ، لوکوم می باشد.

لوکوم

لوکوم از انواع شیرینی ها و دسرهای سنتی کشور ترکیه است که با ساده ترین مواد اولیه درست میشود. شما هم می تونید به راحتی این شیرینی جدید و خاص را در منزل درست کرده و به عنوان دسر سرو کنید. بافت ژله ای لوکوم شباهت زیادی به مسقطی و یا باسلوق دارد.  تفاوت مهم این شیرینی استفاده کردن از آبمیوه تازه و طبیعی در مواد اولیه آن می باشد.

طرز تهیه لوکوم نه تنها ساده است، بلکه خیلی هم کم هزینه و لذیذ می باشد. تنوع طعم های لوکوم آن قدر زیاد است که می توانید به راحتی انواع لوکوم میوه ای را درست کرده و به شکل های مختلف سرو کنید. از لوکوم انار گرفته تا  پرتقال، همه طعم های فوق العاده ای دارند که به شما توصیه  می کنیم همه ی ان ها را امتحان کنید. بعضی ها هم لوکوم مغزدار را ترجیح میدهند. ما امروز از بین انواع طعم های مختلف لوکوم، یکی از پر طرفدارترین طعم ها، یعنی طعم انار، را برای آموزش انتخاب کردیم . زیرا با توجه به نزدیک شدن یلدا ایده ای مناسب برای چیدمان یلدا است و می تواند زینت بخش آن شود. از آنجایی که انار نیز از نمادهای یلدا است، تهیه لوکوم انار و گذاشتن آن در چیدمان یلدا خالی از لطف نیست.

دستور تهیه لوکوم انار ترکیه ای

بیشتر بخوانید : چگونه اجاق گاز ارزان با کیفیت انتخاب کنیم؟

مواد لازم:

آب انار⇐ ۲لیوان

نشاسته⇐ ۵ قاشق غذاخوری

شکر⇐۱ استکان

کره⇐۱ قاشق مربا خوری

پودرنارگیل⇐۱ لیوان

طرز تهیه لوکوم انار:

ابتدا انار ها را دانه کرده و آب آنها را بگیرید. سپس آب انار را از صافی بگذرانید. به جز پودر نارگیل و کره همه مواد را در قابلمه ریخته هم بزنید.  بعد روی اجاق گاز بگذارید.  مداوم آن را هم بزنید. لوکوم انار را حدود ۱۵ دقیقه بپزید.

زمانی که شروع به قوام گرفتن کرد و حجم گرفت کره را اضافه کرده و با احتیاط زیاد ۳دقیقه دیگر  روی حرارت کم گاز آن را هم بزنید. بعد شعله گاز را خاموش کنید.

سپس در یک ظرف مربع یا مستطیل کوجک که  از قبل خیس کرده اید، لوکوم را با ضخامت یکسان در ظرف بریزید. بعد کاملا صافش کنید.  روی آن را سلفون بکشید.

برای ۳تا ۴ساعت در یخچال بگذارید و استراحت دهید .

بعد از طی این زمان لوکوم را در ظرف دیگری برگردانید.  به صورت مکعب های کوچک برش بزنید. مکعب ها را در پودر نارگیل بغلطانید و در ظرف سرو بچینید.

بیشتر بخوانید: با محصولات داتیس بیشتر آشنا شوید

نکات مهم در تهیه لوکوم انار

توصیه می شود لوکوم انارتان اگر کاملا سفت شده بود از یخچال خارج کنید. نخست با چاقو لوکوم را از کناره های ظرف آزاد می کنید.  سپس بر گردانید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.

اضافه کردن کره کاملا اختیاری است. برخی افراد برای طعم‌دهی بهتر ولطافت بیشتر به آن کره اضافه می‌کنند.

در برخی دستورها از نشاسته به عنوان نشاسته گل یعنی همان نشاسته معمولی که پودر نشده نام برده‌اند.

اگر می‌خواهید لوکوم یا راحت الحلقوم طعم‌دار و در رنگ‌های مختلف داشته باشید؛ جوهرلیمو را از دستور حذف کنید و بجای آن از نصف بسته پودر ژله استفاده نمائید.

همچنین از هل، دارچین یا نعناع نیز به عنوان طعم دهنده برای این شیرینی استفاده می‌شود. در این صورت شما باید ابتدا از شکر شهد تهیه کنید.  در این هنگام از هل کوبیده یا چوب دارچین برای تهیه شهد استفاده کنید و در آخر هم حتما باید شهد را صاف کنید.

اگر لوکوم را بیرون بگذارید نرم و لطیف می ماند. ولی اگر می خواهید سفت شود درون یخچال نگهداری کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email