طرز تهیه لواشک در فر

طرز تهیه لواشک در فر به چه صورت می باشد؟

طرز تهیه لواشک در فر راحت و بسیار بهداشتی است. از فر آشپزخانه تان نهایت بهره را ببرید. فر آشپزخانه کاربردها و قابلیت های زیادی دارد. می توانید از آن به غیر از پخت و پز؛  برای خشک کردن میوه، خشک کردن سبزیجات، سرخ کردن سبزیجات ، کبابی کردن سبزیجات و…استفاده کنید. در فر آشپزخانه تان می توانید انواع لواشک بهداشتی و خوشمزه راهم تهیه کنید.

در این مقاله ما به آموزش استفاده از فر برای تهیه لواشک آلو می پردازیم. لواشک آلو قرمز یک لواشک خوشمزه و خوشرنگ و ترش است. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب فر برقی و مایکروفر

دستور تهیه لواشک در فر

مواد لازم:

آلو قرمز ⇐ (۳) کیلوگرم
نمک ⇐ (۳/۴) پیمانه

طرز تهیه لواشک در فر :

ابتدا آلو‌ها را شسته و پس از خشک شدن آن‌ها را نصف و هسته آن‌ها را جدا کنید.

سپس با کاغذ روغنی سینی فر را بپوشانید. آلو هارا درون سینی قرار دهید. سینی آلوها را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بگذارید تا آلوها بپزند.  ۵دقیقه آخر حتما میوه های در فر را چک کنید که آلو ها نسوزد.

بعد از بیست دقیقه آلوها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا آلو ها خنک شوند.

بعد از خنک شدن آلوها، آنها را در میکسر ریخته تا به صورت یکدست له شوند. سپس همه پوره را درون ظرفی بریزید و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نمک حل شود. حالا باید مایع صاف شده را درون سینی بریزید.

در این مرحله پوره آلو را به قطر نیم سانتی‌متر به سینی که با دو لایه کاغذ روغنی پوشانده اید، منتقل کنید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

نحوه استفاده از فر برای تهیه لواشک: 

فر را از قبل با درجه  حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. بعد از یک ربع سینی حاوی مواد صاف شده لواشک را به داخل فر منتقل کنید.

سپس به مدت ۲ ساعت و در همان دمای ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه صبر کنید تا آب لواشک تبخیر شود. لواشک تهیه شده در فر به دلیل حرارت یکنواخت فر حالت تردتری پیدا خواهد کرد. 

بعد از دو ساعت لواشک تان را از فر در آورید. و پس از خنک ‌شدن لواشک‌ها را بوسیله پیتزا بر به اندازه دلخواه برش داده و آن را رول کنید.

نکته:

شما می توانید بعد از صاف کردن پوره، سینی پوره آلو را زیر آفتاب برای دو الی سه روز بگذارید. معمولا بعد از سه روز آب میوه تان کاملا خشک می شود و لواشکتان آماده می گردد. ولی با توجه به آلودگی بخصوص اگر ساکن شهرهای بزرگ هستید، این روش تهیه لواشک به هیچ عنوان توصیه نمی شود. 

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

دیدگاه های ارسال شده

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email