لازانیای رولی لقمه ای

طرز تهیه لازانیای رولی لقمه ای در فر

لازانیا یکی از خوشمزه ‌ترین و محبوبترین‌ غذاهای دنیاست و برای پذیرایی در مهمانی‌ها جزو یکی از بهترین و شیک ‌ترین غذاها به شمار می‌رود. طرز تهیه لازانیا بسیار ساده است ولی گاهی اوقات نحوه سرو این غذا کمی مشکل ساز است. پیشنهاد ما به شما لازانیای رولی لقمه ای است، تا با این مشکل مواجه نشوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: آشنایی با فر توکار برقی داتیس مدل DF-693

دستور پخت لازانیای رولی لقمه ای

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری یا گوجه فرنگی 4 عدد خرد شده
  • سس سالسا: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: 300 گرم
  • سیر: دو حبه
  • آویشن، ریحان خشک: هر کدام نصف قاشق چایخوری
  • جعفری تازه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • لازانیای خشک: یک بسته

طرز تهیه لازانیای رولی لقمه ای:

  • ابتدا پیاز را خرد کنید و روی حرارت متوسط اجاق گاز در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
  • گوشت را اضافه کنید. سپس فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  • رنگ گوشت که عوض شد رب گوجه یا گوجه خرد شده و سس سالسا را اضافه کنید و باز به تفت دادن ادامه دهید، اگر رب گوجه استفاده کردید 3 قاشق غذاخوری آب هم بریزید و کمی تفت دهید.
  • آویشن و ریحان خشک و جعفری را اضافه کنید و بعد از دو سه دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.
  • لازانیا را هم با مقداری نمک و روغن در آب در حال جوش بریزید تا کمی نرم شود، بعد از حدود 7 – 8 دقیقه آبکشی کنید. 
  • سپس پنیر و بعد سس را روی لازانیا بریزید و به آرامی رول کنید.
  • کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و مقدار خیلی کمی از سس را کف ظرف بریزید.
  • رول ها را در ظرف بچینید و باز کمی از سس را روی رول ها بریزید و روی آن پنیر بریزید.
  • فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  • ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.
  • برای جلوگیری از خشک‌ شدن لازانیا، روی ظرف را با فویل بپوشانید.
  • بعد از این مدت زمان، ظرف لازانیا را از فر خارج کرده و فویل روی آن را بردارید و دوباره برای 3-4 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید و این ‌بار گریل را روشن کنید، تا روی آن طلایی شود.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

نکته

  • در ماهیتابه هم با حرارت کم اجاق گاز می توانید لازانیا را تهیه کنید. در این روش، روی لازانیا طلایی نمی شود.
  • مواد لازم برای تهیه لازانیا لقمه ای رولی با لازانیا معمولی فرقی ندارد و تنها تفاوت در نحوه پیچیدن خمیر لازانیاست.
  • برای بهتر شدن پنیر لازانیا می توانید به نسبت مساوی پارمسان و موزارلا را با یک تخم مرغ و مقداری نمک مخلوط کنید. بعد به شکل بالا عمل کنید.
  • این غذا را می توانید به عنوان ناهار و شام میل کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email