بدون شک خورشت قورمه سبزی در میان خورشتهای ایرانی یکی از پرطرفدارترینها است. در واقع یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه بوده و بیشتر افراد خانواده آن را دوست دارند. خورشت قورمه سبزی غذایی است که بر پایه سبزیهای تازه ایرانی مثل تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله درست میشود و عطر فوقالعاده آن هم به خاطر سبزی است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه قورمه سبزی را آموزش دهیم.
مواد لازم برای طرز تهیه قورمه سبزی
- گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
- سبزی خورشتی ۵۰۰ گرم (سبزی خورشت قورمه سبزی: تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله)
- لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- لیمو عمانی ۲ عدد
- فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه پیتزا سبزیجات
طرز تهیه قورمه سبزی
ابتدا لوبیا را از شب قبل میدیم تا نفخش برطرف بشه و راحت تر پخته بشه. در خورشت قورمه سبزی بهتر هست لوبیا چیتی استفاده شه. اما اگر از لوبیا قرمز استفاده می کنید حتما قبلش ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار بگیره و آبکشی بشه تا رنگ خورش رو کدر نکنه و اگه از لوبیا چیتی استفاده می کنید نیازی نیست قبلش در آب جوش قرار بگیره.
برای شروع آماده کردن خورشت قورمه سبزی پیاز رو نگینی ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب در روغن تفت میدیم تا طلایی بشه و وقتی پیاز نرم شد گوشت را خرد می کنیم و پس ازشستن به قابلمه اضافه می کنیم و با پیاز تفتش میدیم.
اجاق گاز های شیشه ای داتیس دارای شیشه های سکوریت، جهت افزایش مقاومت در برابر حرارت می باشند.
بعد از اینکه گوشت رنگش تغییر کرد لوبیا را اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم. سبزی رو پس از شستن، خرد می کنیم و داخل یه تابه با روغن تفت میدیم تا رنگش کمی تغییر کنه پس از اینکار سبزی را به قابلمه اضافه می کنیم و سه لیوان آب ولرم هم اضافه می کنیم .
همچنین بخوانید: چند نکته درانتخاب بهترین اجاق گاز رومیزی
لیموعمانی رو با چنگال سوراخ می کنیم و داخل یه لیوان آب میذاریم تا تلخیشون گرفته بشه.
در میانه پخت خورشت لیموعمانی ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورشت با حرارت ملایم جا بیفته و روغن بیندازه.
در مرحله آخر نمک و فلفل سیاه ادویه های مورد علاقمون را اضافه می کنیم و در آخر خورشت قورمه سبزی رو با برنج سرو می کنیم.
دیدگاه بگذارید