طرز تهیه فسنجان با کدوحلوایی

طرز تهیه فسنجان با کدوحلوایی

در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه خورشت فسنجان با کدوحلوایی را به شما آموزش دهیم. این روش تهیه فسنجان چند حسن دارد.

اولین حسن آن خواص بی نظیر کدوحلوایی می باشد. شما با اضافه کردن کدوحلوایی به این خورشت فسنجان، آن را بسیار مغذی تر خواهید کرد.  حسن دیگر استفاده از کدو حلوای در فسنجان این است که به علت وجود کدو مقدار گردوی مصرفی به نصف کاهش پیدا میکند.  در نتیجه خورشت تان چربی کمتری خواهد داشت.

شایان ذکر است که استفاده از آن در خورشت فسنجان، اصلا در مزه و بافت آن تغییری ایجاد نخواهد کرد. و مزه ی آن در فسنجان فوق العاده خوشمزه می باشد. آن دسته از افرادی که کدو حلوایی دوست ندارند. برای استفاده از خواص مغذی آن می توانند از این طریق کدو حلوایی را مصرف نمایند.  زیرا به هیچ عنوان متوجه وجود آن در خورشت نخواهند شد.

دستور پخت فسنجان با کدوحلوایی

بیشتر بخوانید: دانستنی های مهم اجاق گازها چه می باشد؟

مواد لازم:

مرغ ⇐ یک عدد سینه یا دو عدد ران کامل

مغز گردوی چرخ شده ⇐ 150 تا 200 گرم

رب انار⇐ نصف لیوان

کدو حلوایی ⇐ نصف یک عدد کوچک

شکر⇐ دو قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده ⇐ یک عدد

نمک و فلفل و زردچوبه ⇐ به مقدار لازم

طرز تهیه فسنجان با کدو حلوایی:

ابتدا مرغ را جداگانه با نمک و پیاز و فلفل و زردچوبه میپزیم.  کدو حلوایی را پوست گرفته حدود یک ربع بخار پز کرده یا روی اجاق گاز میپزیم.  در قابلمه پیاز رنده شده را با حرارت ملایم در روغن کم سرخ کنید.

 بعد مغز گردوی آسیاب شده را به آن اضافه میکنیم. مغز گردو را با در شعله متوسط تفت میدهیم. مرتب هم می زنیم تا کمی تغییر رنگ بدهد.  بعد در آن دو لیوان آب ریخته اجازه می دهیم تا غلیظ شود.

در این مرحله رب انار را اضافه کرده و بعد مرغ پخته شده یا سرخ شده و آب مرغ را اضافه میکنیم.

سپس کدو حلوایی پخته شده را با چنگال به صورت پوره درآورده به موادمان اضافه میکنیم. توجه کنید که اگر باز هم آب لازم داشت اضافه کنید.  در این فاصله بنا بر ذائقه نمک و فلفل و زردچوبه را اندازه میکنیم.

در اواخر طبخ هم شکر را اضافه میکنیم. اجازه دهید خورش در حرارت کم بیش از یک ساعت دیگر بماند تا خوب غلیظ شده و جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: راهنمای پخت و پز با فر

نکات طرز تهیه فسنجان جا افتاده و خوشمزه:

بهتر است این خورشت اصیل ایرانی را در نهایت صبر و حوصله تهیه کنید. هرچه زمان پخت بیشتری به آن دهید. خورشت جا افتاده تری خواهید داشت.

استفاده از کدو حلوایی به مقدار ذکر شده در واقع مصلح این خورشت می باشد.  همانطور که می دانید طبع گردو گرم می باشد.  شما با اضافه کردن کدو حلوایی این خورشت را معتدل خواهید ساخت.

می توانید یک قاشق رب گوجه و نصف قاشق چای خوری گلپر هم  در خورش فسنجان تان بریزید.

برای به روغن افتادن گردو در وسط طبخ هر نیم ساعت از تکه های یخ یا نصف لیوان آب سرد استفاده کنید.

گردوی آسیاب شده برای فسنجان، به ازای هر نفر حدود 50 گرم معادل 3-4 قاشق غذاخوری استفاده کنید.

فسنجان به صورت های متفاوت در مناطق مختلف پخته می شود. بعضی با گوشت قلقلی، مرغ تکه ای یا مرغ نگینی خرد شده یا مرغ ریش شده و بعضی افراد با گوشت اردک یا بوقلمون درست می کنند. این کاملا سلیقه ای است.

می توانید مرغ را ابتدا کاملا سرخ کنید بعد به خورشت اضافه کنید.

در بعضی منطق افراد داخل فسنجان از رب گوجه هم استفاده می کنند.

 تیره شدن فسنجان بستگی به رب انار شما دارد.

اگر میخواهید فسنجان شما ترش تر شود مقداری رب آلوچه به آن اضافه کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email