طرز تهیه شیرینی پنجره ای خوشمزه

طرز تهیه شیرینی پنجره ای یکی از شیرینی های قدیمی ایرانی است بسیار آسان است و با توجه به اینکه پخت آن مانند دیگر شیرینی ها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانم های ایرانی لااقل یک بار پختن این نوع شیرینی را امتحان کرده اند.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پنجره ای 

شیر : دو سوم پیمانه 

 نشاسته گل : نصف پیمانه 

 آرد قنادی یا همان آرد سفید : یک پیمانه 

گلاب  : یک سوم  پیمانه 

تخم مرغ : سه عدد

 وانیل : به مقدار لازم 

پودر قند :مقداری  برای روی شیرینی ها 

طرز تهیه شیرینی پنجره ای

درابتدای کار برای تهیه شیرینی پنجره ای  نشاسته و شیر و گلاب را با هم مخلوط کنید و خوب با همزن هم بزنید تا نشاسته ها حل شوند. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.وبعد مقدار کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید .سپس آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. درب ظرف را ببندید تا برای نیم ساعت خمیرتان در محیط خانه استراحت کنند.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه موساکا

حالا روغن را داخل قابلمه گودی بریزید و روی شعله زیاد گاز داتیس قرار بدهید تا روغن به خوبی داغ شود. قالب را هم داخل روغن داغ قرار بدهید تا داغ شود، سپس قالب را تکان بدهید که روغن اضافی آن گرفته شود و داخل مواد بزنید, توجه داشته باشید  که مواد نباید روی قالب را بگیرد.

سپس قالب را داخل روغن داغ بزنید و آن را حرکت بدهید تا جدا شود. می توانید از چنگال کمک بگیرید.حالا شیرینی پنجره ای را از توی روغن داغ خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. وقتی سرد شد روی آن پودر قند بریزید.

نکات طرز تهیه شیرینی پنجره ای

در زمان تهیه شیرینی پنجره ای قالب را از روغن در نیاورید،  باید داخل روغن باشد تا سرد نشود.

پس از درست کردن چند عدد دوباره موادتان را هم بزنید تا آرد و نشاسته ته نشین نشوند.

بعضی ها در طرز تهیه شیرینی پنجره ای به جای آنکه خاک قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل کوبیده مخلوط کرده و روی نان پنجره‌ای می‌ریزند.

 اگر دوست داشتید رنگ آن زرد شود مقدار کمی زعفران به مواد اضافه کنید.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email