طرز تهیه شیرینی پاپیونی ترد و خوشمزه در فر

طرز تهیه شیرینی پاپیونی ترد و خوشمزه در فر

شیرینی پاپیونی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار و معروف است. این شیرینی مانند شیرینی نخودچی  معمولا در مراسم مختلف طرفدار های خودش را دارد. طرز تهیه شیرینی پاپیونی خیلی آسان است. به همین دلیل اغلب افراد عاشق شیرینی پزی این شیرینی را هم تهیه کرده اند. این شیرینی خوشمزه دارای خمیر هزارلا می باشد. شما می توانید با روشی که در ادامه برای تان آموزش می دهیم  خمیر را درست کنید و یا خمیر هزارلا را از فروشگاه ها تهیه کنید.

دستور پخت شیرینی پاپیونی ترد و خوشمزه 

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب فر برقی و مایکروفر

مواد لازم برای شیرینی پاپیونی

    • آرد سفید الک شده ۲۵۰ گرم
    • کره ۲۲۵ گرم
    • آب ۱/۲ پیمانه
    • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • پودر قند به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی پاپیونی

مرحله اول:

درست کردن خمیر هزارلا

– ابتدا کره به دمای محیط رسیده را در کاسه بریزید و خوب بزنید تا نرم شود. آرد را دو مرتبه الک کنید، به همراه نمک داخل سینی بریزید و وسط آن ها را گود کنید.ت

– ۱۰۰ گرم از کره را به همراه آب وسط آرد بریزید و به آرامی با دست مخلوط کنید تا خمیر شود.

– خمیر به دست آمده را داخل کیسه بگذارید و در جای گرم به مدت حدود ۲ ساعت استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

– بعد از ۲ ساعت، خمیر را از کیسه بیرون آورید. با چاقو به شکل مثبت (+) روی خمیر برش بزنید و آن را آرام با وردنه باز کنید.

– باقی مانده  کره را وسط خمیر باز شده بریزید و چهار طرف خمیر را روی کره برگردانید.

خمیر به دست آمده را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را چهار لا کنید و روی هم بیاورید. مجددا با وردنه خمیر را باز کنید. این کار را ۵ بار تکرار کنید و هر بار خمیر را ۲ تا ۴ تا روی هم باز و بسته کنید تا کاملا مخلوط شود. باید یک بار خمیر را از طول و یک بار از عرض باز و بسته کنید.

– پس از این مراحل، خمیر را حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس مجددا آن را ۴ تا ۵ بار باز و بسته کنید و خمیر را در یخچال بگذارید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.

مرحله دوم:

تهیه شیرینی پاپیونی

– خمیر را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مربع یا مستطیل های کوچک ببرید.

– وسط برش ها را یک یا دو پیچ بدهید.

– فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید.

– شیرینی ها را روی سینی فر با فاصله از هم بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

– شیرینی ها را از داخل فر در آورید و بعد از آن که کاملا خنک شد روی آن پودر قند الک کنید. می توانید برای تزیین شیرینی پاپیونی از پودر نارگیل و پودر پسته هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: دانستنی های فر برقی چه می باشد؟

نکات کلیدی طرز تهیه شیرینی پاپیونی

– برای درست کردن شیرینی پاپیونی می توانید از خمیر هزارلا آماده استفاده کنید. بعد از آن که یخ خمیر آب شد و از حالت سفتی در آمد، آن را به دلخواه برش بزنید و با آن شیرینی درست کنید.

– هنگام استفاده از خمیر هزارلا آماده، آن را زمان زیاد در هوای آزاد قرار ندهید. چون بعد از این که یخ آن آب شود، کار کردن با آن سخت می‌ شود.

– برش زدن خمیر هزارلا به شکل مستطیل یا مربع به سلیقه شما بستگی دارد. اگر می خواهید شیرینی پاپیونی کشیده تر داشته باشید می توانید آن را به صورت مستطیلی برش بزنید. اگر می خواهید شیرینی ها کوچک تر و کمی گرد باشند، می توانید آن ها را به شکل مربع ببرید.

– برای شیرینی های خشک مثل  پاپیونی پودر قند را بعد از خنک شدن شیرینی ها روی آن بپاشید و الک کنید. در غیر این صورت اگر شیرینی ها داغ باشند پودر قند روی آن ها آب می شود.

– در صورت تمایل می توانید از شهد نیز به جای پودر قند استفاده کنید. در این صورت مزه شیرینی پاپیونی تان متفاوت خواهد بود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email