طرز تهیه شیرینی نخودچی کاکائویی

طرز تهیه شیرینی نخودچی کاکائویی آسان و خوشمزه ویژه نوروز چگونه است؟

طرز تهیه شیرینی نخودچی کاکائویی تفاوت زیادی با دستور شیرینی نخودچی ساده ندارد. در نظر داشته باشید که به دلیل استفاده از پودر کاکائو، مقدار پودر قند در دستور تهیه شیرینی نخودچی کاکائویی کمی بیشتر از حالت ساده این شیرینی است.

شیرینی نخودچی کاکائویی به دلیل رنگ و مزه خاصش از شیرینی های سنتی است که در پذیرایی عید نوروز استفاده می‌شود. با ما همراه باشید.

دستور پخت شیرینی نخودچی کاکائویی

بیشتر بخوانید: بهترین فر توکار برقی ایرانی چه ویژگی هایی دارد؟

مواد اولیه شیرینی نخودچی کاکائویی

 آرد نخودچی ⇐ ۵۰۰ گرم

روغن جامد آب شده ⇐ ۲۵۰ گرم

 پودر قند یا پودر شکر ⇐ ۳۰۰ گرم 

 پودر کاکائو ⇐ ۳۰ گرم

 پودر هل ⇐ یک قاشق چایخوری 

پودر پسته ⇐ به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی کاکائویی

  1. روغن را آب کرده و پس از سرد شدن به پودر قند الک شده اضافه کنید. مواد را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  2. آرد نخودچی، پودر هل و پودر کاکائو را چند بار الک کرده و به مواد اضافه کنید. کمی مواد را با همزن بزنید تا شکل بگیرند. سپس مواد را با دست ورز دهید تا یک خمیر منسجم بدست بیاید. ورز دادن خمیر را تا جایی ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.
  3. روی خمیر را بپوشانید و حداقل ۲ ساعت به آن استراحت دهید. بعد روی میز را آرد پاشیده  و خمیر را با وردنه پهن کنید. در ادامه خمیر را قالب بزنید و تکه‌های شیرینی را روی کاغذ روغنی درون سینی فر قرار دهید.
  4. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کردید، قرار داده و ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید تا بپزد.
  5. می‌توانید شیرینی نخودچی کاکائویی را با پودر پسته یا شکلات ذوب شده تزئین کنید. نوش جان …

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email