طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم در مایکروفر

طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم در مایکروفر

شیرینی راحت الحلقوم یکی از شیرینی های معروف  سنتی با طعمی خاص است.  طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم در مایکروفر بسیار ساده است.

راحت‌ الحلقوم یا باسلوق یا لوکوم ترکیه (rahat lokum)، از شیرینی‌ های‌ ساده و البته پرطرفدار است که می‌توانید به اشکال و فرم ها و مزه‌ های مختلف درستش کنید.  

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی در فر

مواد لازم شیرینی راحت الحلقوم در مایکروفر

  • یک سینی ← مربعی ۲۰ سانتی
  • آب سرد ← ۲ و نیم فنجان
  • نشاسته ذرت ← سه چهارم فنجان + نصف فنجان برای آرد پاشی
  • شکر ← ۳ فنجان
  • سیروپ ذرت روشن ← یک چهارم فنجان
  • اسانس لیمو←  1 ق غ
  • رنگ مایع خوراکی قرمز یا صورتی ← ۲ قطره
  • پودر شکر ← نصف فنجان
  • پودر پسته ← به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی راحت الحلقوم 

ابتدا آب را داخل کاسه ریخته سه چهارم فنجان نشاسته را کم کم اضافه کرده  هر بار هم بزنید تا در آب حل شوند . و به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر بگذارید .

سپس هم از مایکروفر در آورده و هم بزنید تا یکدست شود دوباره به مدت ۲ – ۳ دقیقه یا بیشتر در مایکروفر بگذارید تا مایع شروع به مات شدن کند . کاسه را از مایکروفر خارج کرده هم بزنید تا رگه هایی سفید در مخلوط نمایان شود .

شکر و سیروپ ذرت را اضافه کرده مخلوط نمایید و ۵ دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید .

کاسه را از مایکروفر خارج کرده کاملا هم بزنید دوباره ۵ دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید تا کم کم راحت الحلقوم شفاف شود .

۵ دقیقه دیگر هم کاسه را در مایکروفر گذاشته سپس آب لیمو و رنگ خوراکی را اضافه کرده مخلوط نمایید و دوباره ۳ دقیقه در مایکروفر بگذارید .

موقع هم زدن اگر مواد داخل پره های همزن دستی تان را پر کرد یعنی به غلظت مناسب رسیده اند .

برای تست میتوانید یک تکه از خمیر را نازک روی یک بشقاب پهن کنید و بعد از این که سرد شد باید بتوانید آن را با دست برداشته و به شکل توپ گلوله کنید بدون این که ترک بردارد .

اگر خمیر به غلظت مناسبی نرسیده بود ۳ دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید تا غلیظ شود.

سینی یا  قالب  را کاملا چرب کرده خمیر راحت الحلقوم را داخل قالب بریزید. روی خمیر را با قاشقی که چرب کرده اید صاف نمایید.

چند ساعت خمیر را داخل قالب کنار بگذارید تا سرد شده و خودش را بگیرد. ممکن است ۲ ساعت یا بیشتر زمان لازم داشته باشد .

سپس با چاقو به اندازه های دلخواهتان برش بزنید . میتوانید تکه های راحت الحلقوم را بعد از برش در مخلوط پودر شکر و پودر نشاسته بگردانید . یا رویش پودر پسته بپاشید .

بیشتر بخوانید:همه چیز درباره پخت و پز با فر

نکات پخت تهیه شیرینی راحت الحلقوم در مایکروفر

هرچه زمان پختِ نشاسته بیشتر طول بکشد، باسلوقِ حاصل‌شده شفاف‌تر و تو دل بروتر خواهد بود!

اگر راحت‌الحقلوم را به حال خودش رها کنید و هم نزنید، منسجم نخواهد شد و تمام زحمات‌تان هدر می‌رود.

غلظت مواد باید به حدی برسد که از ظرف تان جدا بشود. اگر اواسط پخت احساس کردید هم زدن با همزن سخت است، از یک قاشق چوبی استفاده کنید.

حداقل سه ساعت صبر کنید تا خمیر راحت‌الحلقوم حسابی خنک بشود و برای برش زدن راحت بشود.

اگر می‌خواهید راحت‌الحلقوم گرد شود، کمی صبر کنید تا  از حرارت بیفتد بعد آن را توی دستتان گرد کنید .

بعد از گرد کردن می تولنید در  پودر نارگیل یا پسته بغلتانید.

برای مغذی‌تر شدن راحت‌الحلقوم از انواع مغزها خصوصا گردو و پسته استفاده کنید.

فرم و شکل و رنگ این شیرینی بستگی به ذوق و سلیقه‌ خودتان دارد.

امیدواریم از آموزش طرز تهیه شیرینی راحت‌ الحلقوم  که از شیربنی های محبوب ایرانی ها است، لذت برده باشید.

  با مایکروفرهای داتیس لذت یک زندگی ایده آل رو تجربه کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

guest

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x