طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی سریع و خوشمزه

شنیسل مرغ از جمله غذاهای خوشمزه، لذیذ و سالم و در عین حال کم کالری و رژیمی که مورد علاقه همه گروههای سنی می باشد. یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. البته در کشورهای دیگر شنیسل را با گوشت قرمز هم طبخ می کنند. شنیتسل یا شنیسل مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه آلمانی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی را به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: نکات مهم در خرید اینترنتی فر توکار

دستور پخت شنیسل مرغ

مواد لازم:

  • سینه مرغ کامل: ۲ عدد
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • پودر پانکو یا سوخاری: ۱ لیوان
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد: نصف لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به مقداری کافی
  • روغن مخصوص سرخ کردنی: به مقداری کافی

طرز تهیه شنیسل مرغ:

  • ابتدا سینه های مرغ را به صورتی افقی از وسط برش بزنید تا نازک تر شوند. سپس قطعات مرغ را داخل پلاستیک فریزر قرار دهید و خوب بکوبید تا کاملا نازک و یکدست شوند. با این روش هر سینه مرغ دو قطعه شنیسل بزرگ می دهد.
  • سه کاسه مناسب انتخاب کنید. در کاسه اول آرد سفید را بریزید. در کاسه دوم تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال کمی مخلوط  کنید و در کاسه آخر هم آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و کنجد بریزید و مخلوط کنید.
  • یک تابه مناسب روی اجاق گاز قرار دهید و مقداری روغن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد، شنیسل ها را داخل آرد سفید بزنید، سپس داخل تخم مرغ بزنید و در پایان در کاسه آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح گوشت مرغ را آرد سوخاری بگیرد.
  • سپس داخل روغن داغ بیاندازید. باید حرارت اجاق گاز زیر تابه ملایم باشد تا شنیسل ها کاملا مغز پخت شوند. پس از اینکه یک سمت شنیسل سرخ شد آنرا بر می گردانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام شنیسل ها را سرخ کنید.
  • در صورتی که می خواهید از پنیر پیتزا هم در غذای خود استفاده کنید، زمانی که شنیسل ها آماده شدند، شعله اجاق گاز زیر تابه را خاموش کنید و روی هر کدام یک پنیر ورقه ای قرار دهید تا آب شود، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.
 

بیشتر بخوانید: آشنایی با اجاق گاز داتیس مدل DG-595

نکته:

  • می توانید شنیسل مرغ را همراه با سالاد شیرازی و با سس مایونز، سس کچاپ و یا هر سسی که ذائقه شما با آن سازگار است، میل کنید.
  • بهتر است بعد از سرخ شدن، روغن اضافه شنیسل ها را با قرار دادن آن ها بر روی دستمالی تمیز یا زر ورق و یا یک آبکش فلزی بگیرید تا غذای شما سالمتر باشد.
  • میتوانید از پودر نان به جای پودر سوخاری استفاده کنید.
  • شنیسل مرغ در کنار سبزیجات گوناگون و سیب‌زمینی، یک شام بی‌نظیر است.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email