طرز تهیه سوپ لیمو ترش بسیار خوشمزه

طرز تهیه سوپ لیمو بسیار خوشمزه

سوپ لیمو ترش از انواع سوپ های مقوی، سالم و در عین حال بسیار انرژی بخش است. این سوپ را می توان هم داغ و هم  سرد سرو کرد. در هر دو حالت  این سوپ بسیار سبک و سرحال کننده است. طعم لیمو ترش و سبزیجات معطر این سوپ به مرغ طعم ترش و تند بی نظیری میبخشند. این سوپ با سالاد سالسا یا چیپس و مارگاریتا بسیار ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهد. این سوپ را می‌شود با نان تورتیلا خرد شده بر روی آن سرو کرد. این سوپ برای کسانی که در رژیم غذایی به سر میبرند یا سرماخورده اند و یا افراد میانسال بسیار مفید و مناسب است. به دلیل وجود تخم مرغ و فیله مرغ این سوپ پروتئین زیادی دارد.

دستور تهیه سوپ لیمو ترش 

بیشتر بخوانید: ویژگی های اجاق گاز خوب

مواد لازم: 

آب مرغ⇐ 1/5 لیتر

برنج ⇐100 گرم شسته شود

سینه مرغ بدون استخوان⇐ 2 عدد

تخم مرغ ⇐ 2 عدد

لیمو ترش⇐ 1 عدد بزرگ

شوید یا جعفری خرد شده ⇐ 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه ⇐ به میزان لازم

طرز تهیه سوپ لیمو ترش:

ابتدا قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و داخل آن آب مرغ و برنج را بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا بجوشد.

وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت گاز را کم کنید و بگذارید برنجتان به مدت 8 دقیقه در حالت نیمه جوش بپزد و نرم شود.

بعد از نرم شدن برنج، مرغ را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه ای با مواد بپزد.

بعد از 15 دقیقه نیم پز شدن مرغ، آن را از قابلمه خارج کنید.  بعد از اینکه خنک شد، آن را ریش ریش کنید و مجددا به مواد اضافه کنید تا حرارت ببیند و خوب بپزد.

تخم مرغ، آب و یک عدد لیمو ترش تازه را داخل یک ظرف گودی بریزید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

بعد به مخلوط تخم مرغ یک فنجان از مایه سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

قابلمه را از روی حرارت اجاق بردارید.  مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و 3 دقیقه ای به آرامی هم بزنید.

به اندازه دلخواه فلفل آسیاب شده داخل سوپ بریزید و سوپ را با جعفری تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: دانستنی های مهم اجاق گازها چه می باشد؟

نکات مهم سوپ لیمو ترش:

 این سوپ از انواع سوپ های یونانی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است.  علت وجود تخم مرغ این است که تخم مرغ با اضافه کردن کمی آب مرغ گرم به تدریج گرم می شود و به سوپ غلظت و بافتی خامه ای می دهد.

 تخم مرغ و آبلیمو را با هم طوری هم بزنید تا یکدست شوند. 1 ملاقه از آب مرغ گرم سوپ را در ترکیب تخم مرغ بریزید و باید  فورا مواد را هم بزنید.

بعد از اضافه کردن ترکیب تخم مرغ به سوپ، نگذارید که سوپ بجوشد و گرنه تخم مرغ می بندد و ظاهر خامه ای سوپ را تغییر می دهد.

این سوپ را باید فورا میل کنید.

می توانید از فیله ی بدون پوست و استخوان سینه ی مرغ استفاده کنید.

 به جای برنج می توانید از رشته ی سوپ با شکل دلخواه استفاده کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email