سوپ سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی خوشمزه و مقوی

کسانی که از نظر جسمانی قوی ‌تر هستند، کمتر دچار سرماخوردگی می‌شوند و در صورتی که مبتلا شدند سریع‌تر درمان می‌شوند. در صورتی که سالم بخورید و خوب استراحت کنید، البته در کنار ورزش روزانه، استرس کاهش پیدا می‌کند، سیستم ایمنی بدن قوی می‌شود و بدن نسبت به بیماری‌ها مقاومت بیشتری نشان می‌دهد. هیچ چیز به اندازه غذاهای گرم و مایع مانند سوپ سرماخوردگی خوشمزه، نمی تواند حال یک سراخورده را بهتر کند. اگر شما هم سرما خورده اید یا به کرونا یا آنفلوآنزا دچار شده اید، باید سراغ غذاهای مقوی بروید و سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید.

سعی کنید در وعده‌های غذایی خود میزان زیادی سبزیجات و میوه‌هایی که دارای آنتی اکسیدان هستند، بخورید و هشت یا هفت ساعت خواب شبانه داشته باشید. سبزیجات سرشار از ویتامین‌هایی هستند که به شما در حفظ رژیم متعادل و ایجاد سیستم ایمنی سالم کمک می‌کند. خوردن سبزیجات سبب می‌شود سیگنال‌های شیمیایی خاصی به مغز ارسال شود که پروتئین‌های سطح سلول را برای عملکرد بهتر سیستم ایمنی، تقویت می‌کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 4 نوع سوپ بین المللی برای مصرف در دوران کرونا

دستور پخت سوپ سرماخوردگی

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی پوره شده: چهار عدد
  • پیاز نگینی خرد شده: یک عدد بزرگ
  • فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
  • آب مرغ غلیظ: دو فنجان
  • کره: دو قاشق غذاخوری
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: دو قاشق چای‌خوری
  • آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی

  • قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز گرم کرده و کره را در آن آب کنید. پیاز خرد شده را در کره تفت دهید تا سبک شده و رنگ آن تغییر کند.
  • برای تهیه این سوپ باید پیازها را کاملا ریز خرد کنید. سپس آرد، فلفل قرمز و شکر را هم در پیاز تفت دهید.
  • آب مرغ را به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کف ظرف نچسبد و به خوبی با آب مرغ ترکیب شود.
  • بعد از به جوش آمدن ترکیب آب مرغ، پیاز و آرد، پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید.
  • می‌توانید یکی از گوجه فرنگی‌ها را به جای پوره کردن ریز خرد کنید و ده دقیقه بعد از پوره‌ها در قابلمه بریزید.
  • حدود 20 دقیقه به مواد برای جوشیدن در کنار یکدیگر زمان بدهید و در آخر آب لیموی تازه را اضافه کرده و پنج دقیقه بعد سوپ را از روی حرارت اجاق گاز بردارید.
  • سوپ سرماخوردگی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و جعفری‌های خرد شده را برای تزیین روی آن بریزید. 
 

بیشتر بخوانید: آشنایی با اجاق گاز داتیس مدل DG545

نکته

  • می‌توانید میزان آرد این دستور را نصف کنید و به جای آن دو سوم فنجان جو دو سر پرک شده به آن اضافه کنید.
  • برای متفاوت شدن طعم این سوپ می‌‌توانید دو حبه میخک به آن اضافه کنید.
  • اگر گیاه خوار هستید، به جای کره این سوپ را با روغن زیتون مخصوص پخت و پز آماده کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email