در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه سوپ جوجه خروس را که از انواع سوپ های مقوی مانند سوپ بلدرچین می باشد را به شما آموزش دهیم. با نزدیک شدن به فصل سرما و شیوع انواع ویروس ها بخصوص ویروس کرونا خوردن سوپ جوجه خروس، که یکی از غذاهای مناسب برای بیماران کرونایی می باشد، بسیار توصیه می شود. زیرا این سوپ هم برای افراد بیمار و یا ناقهین (که تازه بیماری آنها خوب شده) یا افراد تب دار مفید است. سوپ خروس سیستم ایمنی بدن را فزایش می دهد و برای برونشیت نیز مناسب است و درد مفاصل و لرزش را نیز از بین می برد. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سوپ خروس پر خواص بی نظیر آشنا شوید.
دستور پخت سوپ جوجه خروس مقوی و خوشمزه:
بیشتر بخوانید: آیا می دانید در انتخاب اجاق گاز صفحه ای ایرانی به چه مواردی باید دقت کنید؟
مواد لازم:
روغن زیتون⇐ 1 قاشق غذا خوری
هویج خرد شده⇐3 عدد
کرفس خرد شده⇐ 2عدد متوسط
پیاز بزرگ خرد شده⇐1عدد
سیر خرد شده⇐ 1 عدد
نمک⇐1 قاشق چای خوری
فلفل تازه⇐ 1/4 قاشق چای خوری
آب مرغ یا عصاره گوشت مرغ ⇐ 8 فنجان
جوجه خروس⇐ 1 عدد
آب لیمو تازه⇐ 2 قاشق غذاخوری
گندم ⇐ یک فنجان
زردچوبه⇐ 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا اجاق گاز را روشن کرده و شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کنید. حالا قابلمه متوسط تان را روی اجاق گاز گذاشته و روغن زیتون در آن بریزید و پیاز را در روغن تفت دهید. بعد سیر را به آن اضافه کرده کمی تفت دهید. سپس هویج های خرد شده را به همراه کرفس های خرد شده به قابلمه بیافزایید. حالا گندم های شسته شده را به آن اضافه کنید. برای تفت دادن همه ی این مواد 5 دقیقه کافیست.
حالا آب مرغ را به همراه جوجه خروس به قابلمه اضافه کنید و حرارت گاز را زیاد کنید تا به جوش بیاید. بعد از آنکه به جوش آمد، ادویه ها را اضافه کنید. بعد حرارت را کم کرده و اجازه دهید 2 ساعت روی حرارت کم باقی بماند.
بعد از دو ساعت جوجه خروس را از قابلمه خارج کنید. گوشتهای آن را از استخوان جدا کنید. به اندازه های کوچکتر خرد و دوباره به قابلمه برگردانید. حدود نیم ساعت دیگر روی شعله کم اجازه دهید جا بیفتد.
حالا سوپ جوجه خروس شما آماده سرو شده است. آبلیمو تازه به آن بزنید و آن را در کاسه ای زیبا ریخته و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: آشنایی با اجاق گاز استیل داتیس مدل DS-524
نکات مهم در تهیه سوپ جوجه خروس:
زمان پخت گوشت خروس در سوپ جوجه خروس بنا بر سن خروس تغییر میکند. خروس هرچه پیر تر باشد، زمان طبخ آن هم طولانی تر خواهد شد.
می توانید جو را نیز جایگزین گندم کنید. جو و گندم هر کدام خواص بی نظیر خود را دارند و در سوپ ترکیب کاملی خواهند بود.
به جای آب مرغ می توانید از عصاره گوشت هم استفاده کنید.
بهتر است از مواد تازه استفاده کنید. با این حال استفاده از برخی سبزیجات یخ زده مشکلی ندارد.