طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی خوشمزه و طبیعی

سس گوجه فرنگی یکی از کاربرد ترین سس ها در آشپزی محسوب می شود. این سس در اکثر غذاها و ساندویچ ها استفاده می شود. بهتر است که این سس را در خانه درست کنید، تا نگرانی برای مواد نگهدارنده آن نداشته باشید. در این مطلب طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی خوشمزه و طبیعی را به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین اجاق گاز داتیس

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی تازه: ۵ کیلو
  • سیر ورقه شده یا خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده: ۵۰۰ گرم
  • ریحان با ساقه: ۲۵۰ گرم
  • آب: ۴ لیوان
  • نمک دریا: به میزان لازم

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی: 

  • ابتدا گوجه ها را به مدت ۳۰ ثانیه داخل آب در حال جوش قرار دهید و بلافاصله از آب جوش بیرون آورده و زیر آب سرد بگیرید، پوست آنها را به راحتی جدا کنید. پس از این مرحله گوجه ها را خرد کرده و در ظرفی قرار دهید.
  • قابلمه متوسطی را روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار داده و کمی روغن داخل آن ریخته و پیازها را به آن اضافه کنید. مخلوط را کمی تفت دهید تا رنگ سفید پیاز از بین برود. در این مرحله سیر را اضافه کرده و کمی نمک به آنها اضافه کنید.
  • پس از حدود ۵ دقیقه که پیاز و سیر نرم شدند تمام گوجه ها را همراه تمام مایعی که در ظرف وجود دارد، به همراه ساقه‌های ریحان به قابلمه اضافه می‌کنید. پس از حدود ۵ دقیقه در حالی که مدام مواد را هم می زنید آب به آن اضافه کنید.
  • زیر قابلمه را زیاد کرده و اجازه دهید تا کل مخلوط جوش بیاید. سپس زیر آن را کم کرده و هم زدن را ادامه ‌دهید تا ته نگیرد و نسوزد.
  • مواد را به همین حال روی حرارت بسیار ملایم اجاق گاز حدود یک ساعت قرار می دهید. در قابلمه را باز بگذارید. پس از حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت سس گوجه فرنگی خانگی را با توجه به غلظتی که به دست آمده از روی حرارت بردارید، در این مرحله باید کمی غلیظ شده باشد.

نکته 

  • قبل از تهیه سس گوجه باید از مزه گوجه مطمئن شوید. هرچه گوجه شیرین تر باشد سس گوجه خوشمزه تری آماده می شود. پس قبل از شروع به کار گوجه ها را مزه کنید.
  • به علت وجود اسید طبیعی داخل گوجه ها توجه داشته باشید که حتماً از ظروفی استفاده کنید که اسید با آنها واکنش نشان ندهد. از ظرف های چدنی، استیل، آلومینیومی و روی خودداری کنید.
  • اگر می خواهید حجم بیشتری از سس گوجه درست کنید، می توانید این دستور را در حجم بیشتر درست کرده و آن را در شیشه های قابل پلمپ شدن مثل شیشه خیارشور و ترشیجات به شکل اصولی استرلیزه کرده و برای مدت طولانی  نگهداری کرد.
  • اگر می خواهید که سس گوجه فرنگی خانگی خوشمزه را برای پیتزا استفاده کنید، با کمک گوشت کوب دستی یا میکسر آن را بزنید تا یک دست شود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email