بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک روی گاز

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و حرفه ای

سالاد سزار یکی از سالادهای مشهور ایتالیایی است که امروزه در تمام دنیا طرفدار پیدا کرده است. طرز تهیه سالاد سزار متنوع می باشد ولی مشهور ترین نوع این سالاد همراه با تکه های مرغ گریل شده است. این سالاد متنوع و خوشمزه به دلیل داشتن نان و مرغ یا تخم مرغ می تواند با عنوان یک وعده غذای کامل رژیمی نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

در نقاط مختلف جهان به علت کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است. شما می‌توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را تهیه کنید. ما در این مطلب آموزش طرز تهیه مشهور ترین سالاد سزار را برای شما در نظر گرفته ایم. با ما  همراه باشید.

بیشتر بخوانید: بهترین فر توکار برقی ایرانی چه ویژگی هایی دارد؟

مواد لازم:

سینه مرغ ⇐ ۱۵۰ گرم 
نان تست سبوس دار ⇐ ۹۰ گرم
کاهو پیچ ⇐ ۶ لیوان
پنیر پارمیزان رنده شده ⇐ ۹۰ گرم
فلفل سیاه ⇐ به میزان دلخواه
روغن زیتون ⇐ ۲ قاشق مرباخوری
سس سالاد ⇐۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد سزار:

۱- نان تست را در ابعاد کوچک «به اندازه حبه قند» برش بدهید. آنها را در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی اجاق گاز تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک‌بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. می توانید از توستر نیز استفاده کنید. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است گریل کنید.  سپس برش بزنید.

۲- در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید. به مرور و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آن روغن زیتون اضافه کنید. آنقدر اینکار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه و فلفل سیاه را اضافه کنید. کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید.

۳- هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید. روی آن ها سس مخلوط شده با پنیر پارمیزان بریزید. سپس مرغ های گریل شده را بیفزایید. بعد تکه های نان را روی آن قرار دهید.  در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد سزار شما آماده سرو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک روی گاز

نکات تکمیلی تهیه سالاد سزار:

  •  همانطور که در بالا گفته شد برای تهیه سس سزار از تخم مرغ خام استفاده می‌شود. اما ممکن است مزه تخم مرغ داخل سالاد برای مان زیاد جالب نباشد. در اینصورت می توانیم  از مخلوط سس مایونز و سس بالزامیک و روغن زیتون نیز استفاده کنیم.
  • سرکه هم در در واقع در این سس جایگزین سس ورسترشایر است.
  • برای طعم دار کردن برش های نان، بهتر است آن ها را با کمی سیر تازه سرخ کنید.  البته توصیه اکید این است که روغن مصرفی تان روغن زیتون بو دار باشد. زمان سرخ کردن هم نباید بیش از ۱تا ۲دقیقه طول بکشد.
  • کاهوهایی که برای تهیه این سالاد استفاده می شوند، کاهوپیچ یا کاهوهای رسمی است که البته باید به برش های نسبتا بزرگی برش بخورند. یادتان باشد که کاهو در این سالاد ریز خرد نمی شود.
  • در ایتالیا اگر سالاد سزار با مرغ سرو شود، فقط گریل شده در صفحه های چدنی، استفاده می شود. یعنی مرغ پخته ریش ریش شده به هیچ وجه در تهیه این سالاد به کار نمی رود. البته می توان مرغ را به این سالاد اضافه نکرد.
  • هرگز در سالاد سزار خیار و هویج نریزید. اگر در این سالاد برش هایی از این سبزی ها مشاهده شد بدانید که تهیه کننده آن از دستور آماده سازی سزار کلاسیک ایتالیا آگاهی ندارد.
  • هرگز روی نان های خرد شده سس نزنید. زیرا این کار باعث نرم شدن برش های نان می شود و تردی خود را ازدست می دهند. و چندان دلچسب نخواهند بود.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

guest

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

3 Comments
قدیمی ترین
جدیدترین بیشتر رای داده شده
Inline Feedbacks
View all comments
Mozhgan toorani
Mozhgan toorani
2 ماه پیش

نکات کلیدی بسیار کار امد بود. ممنون

ارزو
ارزو
2 ماه پیش

ممنون عالیه

Samira
Samira
2 ماه پیش

یکی از خوشمزه ترین سالادهاییه که معرفی کردید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x