طرز تهیه رولت گوشت مجلسی و خوشمزه در فر

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی و خوشمزه در فر

رولت گوشت از غذاهای مجلسی و پرطرفدار است. طرز تهیه رولت گوشت در فر بسیار راحت است. فقط با کمی حوصله و رعایت یک سری نکات ریز می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید. رولت گوشت معمولا همراه با سس مخصوصی سرو می شود که مزه ی آن را دو چندان می کند. در ادامه با طرز تهیه رولت گوشت و سس مخصوص آن آشنا خواهید شد.

بیشتر بخوانید: دانستنی های فر برقی چه می باشد؟

دستور پخت رولت گوشت مجلسی

مواد لازم رولت گوشت

مواد لازم سس روی رولت:

  • آبلیمو  ⇐۱ قاشق غذا خوری
  • آب گوشت ⇐  ۱.۵ لیوان
  • رب گوجه ‌فرنگی  ⇐ ۳-۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز متوسط خلالی شده  ⇐ ۱ عدد
  • فلفل سبز نگینی شده  ⇐ ۱/۲ عدد

مواد لازم داخل رولت:

  • جعفری تازه خردشده ⇐ ۴-۵ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ پخته ⇐ ۲-۳ عدد
  • نمک و فلفل ⇐ به مقدار لازم

مواد لازم اصلی رولت گوشت:

  • ادویه⇐ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل⇐ به مقدار لازم
  • شیر ⇐۳ قاشق غذا خوری
  • آرد نان(آرد سوخاری) ⇐۲ قاشق غذا خوری
  • سیر⇐ ۲ حبه
  • پیاز⇐ متوسط ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده کم چربی ⇐۳۰۰ گرم
  • سبزیجات معطر خشک(درصورت تمایل) ⇐ به مقدار لازم

طرز تهیه رولت گوشت:

مرحله ۱

پیاز را رنده کرده، آبش را بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید. سیر را هم رنده و اضافه کنید. بعد آرد نان را در شیر حل کنید، بگذارید کمی بماند. اگر آب داشت، آبش را خالی کنید (مخلوط باید خمیری بوده و شیرش نباید زیاد باشد).

مرحله ۲

حالا مخلوط خمیری را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه و سبزیجات معطر را اضافه می کرده و با گوشتکوب برقی یا خمیرزن خوب مخلوط کنید. اگر عجله ندارید به مخلوط یکی دو ساعتی استراحت دهید. تا مزه ها در هم رفته و و جا بیفتد.

مرحله ۴

در این فاصله وسیله های داخل رولت را آماده کنید.  پوست تخم مرغ ها را جدا کرده و جعفری راهم شسته و خشک و خرد کنید.

مرحله ۵

بعد یک سلفون یا صفحه ی سیلیکونی روی میز کارتان پهن و گوشت را روی آن بگذارید. گوشت را به قطر یک و نیم سانت تا دو سانت به شکل مستطیل پهن کنید.

مرحله ۶

حالا جعفری را روی گوشت می ریزیم. (روی لبه ها  نریزید. زیرا  بعد که خواستید گوشت را جمع کنید راحت باشید).

مرحله ۷

حالا تخم مرغ ها را می چینیم روی جعفری و نمک و فلفل رویی آنها  بپاشید. تعداد تخم مرغ های وسط رولت بستگی به اندازه گوشت تان دارد.  مثلاً برای نیم کیلو تا ششصد گرم گوشت می توانید سه تا چهار تخم مرغ کامل در طول رولت استفاده کنید.

مرحله ۸

در این مرحله  رولت را از دو سر طول جمع کنید. صفحه ی سیلیکونی یا سلفون به قابل انعطاف شدن رولت و جمع کردن رولت کمک می کند. بعد که سرش را بهم وصل کردید با دست خوب درزش را بگیرید. اصلاً نباید درزی داشته باشد. دو سرش را هم خوب ببندید.

مرحله ۹

حالا رولت را به سینی فر منتقل کنید. حتماً زیرش کاغذ قنادی یا صفحه ی سیلیکونی بگذارید.  سینی فر را داخل  فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، بگذارید. به مدت حدود یک ساعت به فر زمان دهید تا رولت گوشت تان بپزد.

مرحله ۱۰

اگه رولت تان بزرگتر است  زمان بیشتری بدهید تا حسابی مغز پخت شود. اگه حس کردید که  ممکن است روی آن زیادی برشته و خشک شود ولی داخل آن  هنوز نپخته است.  بیست دقیقه آخر پخت، یک تکه فویل (برگه ی آلومینیومی) رویش بکشید . اواخر پخت هم رولت را برگردانید که طرف دیگر هم برشته گردد.

بیشتر بخوانید: دانستنی های مهم اجاق گازها چه می باشد؟

طرز تهیه سس:

پیاز ها ی خلال شده را در روغن سرخ کنید. در صورت استفاده از فلفل دلمه ای، آن را هم بیفزایید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.

آب گوشت را اضافه کنید. زمان بدهید تا سس تان به جوش آمده و غلیظ شود. بعد سس را از روی حرارت اجاق برداشته و آبلیمو اضافه کنید.

دورچین ها را هم بپزید. پیشنهاد ما استفاده از حدود ۱۰۰ گرم هویج و ۱۰۰ گرم بروکلی و ۲۰۰ گرم سیب زمینی است. هر کدام را می توانید به راحتی حدود ۵ تا ۷ دقیقه در مایکروفر با توان ۶۰۰ تا ۷۵۰ وات بپزید.

وقتی آماده شد رولت از فر در آورید و به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل کنید.

نهایتا با چاقوی تیزی رولت گوشت را برش های مورب بزنید.  روی آن سس غلیظ شده را ریخته  و دورچین ها را هم دورش بچینید.

نکات تکمیلی:

 فلفل سبز را می توانید حذف کنید.

ادویه شامل: جوزهندی ، دارچین، پودر سیر، پودر گشنیز ،پودر میخک، گرام ماسلا می باشد.

برای دورچین، هر سبزی ای که دوست دارید می توانید استفاده کنید. هویج، بروکلی، گل کلم، سیب زمینی، لوبیا سبز… را می توانید بخار پز یا آب پز و یا تو مایکروفر بپزید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email