رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت فرانسوی در فر

رولت گوشت فرانسوی با گوشت چرخ کرده یک خوراک‌ لذیذ و خوشمزه است. از جمله مزایای درست کردن رولت گوشت این است که وقتی مهمانی رسمی دارید و قرار است چند نوع غذا درست کنید، می توانید این غذا را از شب قبل آماده کرده و پس از تهیه سس، آن را در روز مهمانی روی رولت بریزید. سپس در فر آشپزخانه یا مایکروویو گرم کرده و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

دستور پخت رولت گوشت فرانسوی

مواد لازم:

  • گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله: نیم کیلو
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده: ۱ عدد
  • پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • مغز نان باگت خشک و پودر شده: ۵۰ گرم
  • زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرده شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو ریز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز: به میزان لازم

مواد لازم تهیه سس مخصوص رولت گوشت فرانسوی:

  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۱ حبه
  • آب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران آب شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک‌، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • آب جوش: نیم لیتر

طرز تهیه: 

  • یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. در یک تابه دیگر ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن تفت دهید. یک حبه سیر رنده شده را به رب اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
  • در محله بعد آب لیمو‌ترش، زعفران آب شده، کمی نمک، فلفل سیاه و قرمز و نبم لیتر آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز آنقدر هم بزنید تا سس غلیظ شود.
  • گوشت چرخ کرده را با کمی نمک خوب ورز دهید و به این ترتیب مواد داخل رولت گوشت را آماده کنید. در مرحله بعد تخم‌مرغ، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، پودر گشنیز، زردچوبه، پودر نان باگت و فلفل سیاه را اضافه کنید و آن‌قدر ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. برای این‌که رولت منسجمی داشته باشید و رولت حین پخت وا نرود حتما باید گوشت ورز داده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از یک ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید، و آن را بین دو لایه کیسه فریزر قرار دهید. حالا با وردنه گوشت را باز کنید. مراقب باشید که گوشت حتما به اندازه یک سانتی‌متر قطر داشته باشد و زیاد با وردنه آن را نازک نکنید. در این مرحله زرشک، گشنیز ساطوری شده، جعفری ریز و ساطوری شده و گردو را روی سطح گوشت پخش کنید. حالا گوشت را از عرض رول کنید و به مدت نیم ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
  • بعد از نیم ساعت رول گوشت را از یخچال خارج کنید. سس رولت را به رولت گوشت فرانسوی اضافه کنید. با ملاقه سس را روی تمام قسمت‌های رولت بریزید.  بعد از اضافه کردن سس به رولت، رولت را یه مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد  قرار دهید. بعد از پخت رولت در فر و در لجظات آخر کمی پنیر پیتزا روی رولت بریزید.
  • یا اینکه در یک تابه بزرگ روغن را داغ کنید. رول گوشت را در روغن داغ و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و به آرامی تمام قسمتهای رولت را سرخ کنید. دقت کنید که به آرامی و با کفگیر رولت را زیر و رو کنید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با فر برقی داتیس مدل DF-695

نکته

  • می‌توانید به جای نان باگت پودر شده از آرد نخودچی استفاه کنید.
  • برای مواد وسط رولت گوشت فرانسوی می‌توانید از دو یا سه عدد تخم‌مرغ آب‌پز هم استفاده کنید. در این صورت قبل از رول کردن گوشت ۳ عدد تخم‌مرغ آب‌پز را به صورت درسته و همراه با سایر مواد روی گوشت قرار دهید و سپس گوشت را رول کنید.
  • بعد از این ‌که رولت گوشت و پختند، می‌توانید سس رولت را با همزن برقی میکس و به صورت پوره درآورید و روی رولت بریزید.
  • علت باز شدن رولت گوشت این است که کناره‌ها و لبه‌های گوشت را به هم درست نمی‌چسبانید یا تخم مرغ را حذف می‌کنید. اگر احساس کردید گوشت رولت چسبناک است انگشت‌ها را کمی با آب خیس کنید و کناره‌های گوشت را خوب به هم بچسبانید. در زمان سرو رولت گوشت فرانسوی را با یک چاقوی تیز برش بزنید تا رولت له نشود و وا نرود. رولت را با نان یا برنج سرو کنید.
  • علت شکستن ترک خوردن رولت گوشت این است که گوشت را خوب ورز نمی‌دهد. هر چه گوشت را بیشتر ورز بدهید یک رولت صاف و لطیف‌تر و بدون ترک و شکستگی خواهید داشت.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email