در این مطلب طرز تهیه رولت اسفناج را برای شما در نظر گرفتیم. رولت اسفناج یکی ازپیش غذاهای بسیار مقوی و در عین حال ارزان است. رولت اسفناج را می توان بنا بر ذائقه تان با انواع کالباس و پنیر یا تخم مرغ و … ترکیب کرد. در هر روش نیز مزه و طعم جدید و متفاوت را تجربه کرد. هرچند ما از اسفناج در غذاهای زیادی مانند انواع آش و بورانی استفاده می کنیم. ولی هم مزه اسفناج در رولت اسفناج بسیار خوشمزه تر می باشد و هم ظاهر زیبای آن زینت بخش چیدمان شام یا نهارتان خواهد بود.
دستور پخت رولت اسفناج مفید و خوشمزه:
بیشتر بخوانید: آشنایی با ویژگی های جدید ترین فر توکار
مواد مورد نیاز رولت اسفناج:
- اسفناج⇐ ۱۵۰ گرم
- پیاز درشت خرد شده⇐ یک دوم پیمانه
- ماست چکیده⇐ ۱ پیمانه
- سیر رنده شده⇐ ۲ حبه
- تخم مرغ⇐ ۵ عدد
- گردو خرد شده (در صورت تمایل)⇐۳ قاشق غذاخوری
- زرشک⇐ ۲ قاشق غذاخوری
- نمک⇐ یک دوم قاشق چاییخوری
- فلفل⇐ یک دوم قاشق چاییخوری
- زردچوبه⇐ ۱ قاشق چاییخوری
- روغن مایع⇐ ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه رولت اسفناج:
۱. ابتدا فر آشپزخانه را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
۲. برگهای اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آنها را بپزید. سپس از روی حرارت اجاق گاز برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.
۳. در این مرحله اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویهها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز می ریزیم. دو دقیقه همهی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یکدست در آید.
۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط میکنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش میکنیم.
۵. حالا داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ به طور یکنواخت پخش میکنیم.
۶. سینی را داخل فر گذاشته تا حدود ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و میگذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا میکنیم.
۸. اسفناج ورقهای را با چاقو به صورت نوارهای بلند برش میدهیم.
۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست میپوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول میکنیم.
۱۰. میتوانید رولتهای آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.
بیشتر بخوانید: فر برقی توکارچیست و چگونه کار می کند؟
نکات مهم طرز تهیه رولت اسفناج:
برای مواد داخل آن می توانید از پنیر گودا و کالباس نیز استفاده کنید. بعد آنرا رول کرده و ببرید . در این حالت به مدت سه دقیقه دیگر در فر بگذارید. فقط توجه کنید دمای داخل فر نباید زیاد باشد. کافیست پنیر داخل رولت آب شود.
میتوانید به جای ماست چکیده از پنیر لبنه نیز استفاده کنید.
در مرحله ۸ به جا بریدن نوارهای بلند می توانید از ابتدا مواد داخل اسفناج را پخش کنید. بعد به آرامی آن را رول کنید. سپس همانطور برای یک ساعت در یخچال گذاشته تا سفت شود. بعد آن را به صورت رول شده ببرید.
در صورت تمایل مقداری زعفران آبکرده به تخم مرغ بیفزایید تا خوشرنگ تر شود.
میتوانید این رولت را با قارچ و هویج پخته شده که در مکعهای بسیار ریز خرد شده اند نیز تهیه کنید.