طرز تهیه خورش انار

در این مطلب طرز تهیه خورش انار را آموزش میدهیم.خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص با ارزش بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.خورش انار به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. حتی این خورش خوشمزه را می توانید بدون گوشت وهم تهیه کنید.

مواد لازم در طرز تهیه خورش انار

  • گوشت خورشتی : ۴۰۰ گرم
  • مغز گردو : چهار عدد
  • انار دان شده : نصف پیمانه 
  • پیاز بزرگ : ۱ عدد
  • رب انار:  دو قاشق غذاخوری
  • سبزی : خورشتی ۳۰۰ گرم
  • سیر : ۲ حبه
  • آبلیمو :  یک قاشق غذاخوری
  • روغن : مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل  زردچوبه : به اندازه کافی

طرز تهیه خورش انار

  • مرحله اول

در طرز تهیه خورش انار ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت اجاق گاز داتیس قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.

  • مرحله دوم

پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند مقداری زردچوبه به آنها اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه به خورد سیر و پیاز برود ادامه دهید . در همین حین گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. 

  • مرحله سوم

گوشت را به خوبی تفت دهید تا به طور کامل سرخ شود و رنگش تغییر کند. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه سوپ جوجه خروس مناسب دوره نقاهت و مقابله با ویروس کرونا

  • مرحله چهارم

در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب انار سرخ شود سپس مغز گردو را خرد کنید و به همراه دانه های انار به تابه اضافه کنید.

  • مرحله پنجم

در ادامه طرز تهیه خورش انار یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی داخل تابه با حرارت ملایم تبخیر شود و مواد به روغن بیفتند. در مرحله بعد سبزی خورشتی را به صورت ساطوری خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.

  • مرحله ششم

وقتی که گوشت نیم پز شد سبزیجات تفت داده شده را به آن اضافه کنید سپس مخلوط رب انار را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه خورشت اضافه کنید. حالا باید حرارت زیر خورش را کم کنید تا خورش به روغن بیفتد و آب اضافی آن تبخیر شود.

  • مرحله هفتم

در این مرحله، طعم خورش را امتحان کنید و در صورتی که ترشی آن به نظرتان زیاد بود می توانید مقداری شکر به خورش اضافه کنید تا طعم خورش متعادل تر شود. خورش انار شما آماده است اگر خواستید آن را با دانه های انار و جعفری خرد شده تزیین کنید و به همراه برنج یا کته سرو کنید.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email