طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی خوشمزه و فوری

طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی خوشمزه و فوری

در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه حلوا زعفرانی آشنا کنیم. حلوا یکی از غذا های سنتی ایرانی است که کم کم جای خود را با عنوان غذا از دست داده است. امروزه با عنوان دسر در ماه رمضان و مجالس مذهبی از آن استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه نان روغنی مغزدار خوشمزه و مقوی(نزیک)

دستور پخت حلوا زعفرانی

مواد لازم:

  • آرد سفید ⇐ دو لیوان
  • روغن مایع⇐ یک لیوان
  •  کره ⇐  صد گرم
  • آب ⇐  یک و نیم لیوان
  • شکر ⇐ دو لیوان
  • گلاب ⇐ یک چهارم لیوان
  • زعفران دم‌کرده ⇐ به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه نان رمضان تبریز خوشمزه و مقوی

طرز تهیه حلوا زعفرانی:

در ابتدا برای تهیه حلوا شربت آن را درست می‌کنیم. آب و شکر را باهم مخلوط کرده و بر روی اجاق می‌گذاریم تا مواد حل‌شده و چند دقیقه بجوشد. زعفران را نیز به مواد شربت اضافه می‌کنیم. حواستان باشد تا آب به مرحله قل قل زدن نرسد و زمانی که احساس کردید شربت قوام آمده زیر آن را خاموش‌ کنید.

در یک ماهی‌تابه گود آرد را ریخته و زیر شعله را در ملایم‌ترین حالت روشن می‌کنیم. آن‌قدر به هم می‌زنیم تا رنگ آرد تغییر کند. حواستان باشد لحظه‌ای از آرد غافل نشوید زیرا باعث سوختن آرد می‌شود. برای داشتن یک حلوای طلایی باید کمی صبور باشید. و دقایق زیادی را پای گاز به تفت دادن ملایم آرد صرف کنید. رنگ حلوا سلیقه‌ای است اما بهتر است رو به تیرگی رفته و قهوه‌ای‌رنگ شود.

زمانی که متوجه شدید رنگ آرد  عوض‌شده از روی شعله برداشته و از داخل الک آن را رد می‌کنیم تا آرد گلوله گلوله نشود و کاملاً صاف شود.

مجدداً روی گاز آرد را قرار می‌دهیم. کره و روغن مایع را به آرد اضافه می‌کنیم. کاملاً به هم می‌زنیم تا کره آب شود و به خورد آرد بِرود. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با  روغن و کره آرد را تفت می‌دهیم.

در آخر شربت را به حلوا اضافه می‌کنیم. ممکن است زمانی که شربت را به حلوا اضافه می‌کنیم ببینید آرد حل نشده و گلوله گلوله شده است. هیچ نگران نباشید با کمی هم زدن حلوا یا تکان دادن حلوا در ماهی‌تابه کاملاً خودش را می‌گیرد.

گلاب و عرق هل را به حلوا اضافه می‌کنیم و وقتی مطمئن شدید به خورد حلوا رفته است، دو طرف ماهیتابه را بگیرید و تکان بدهید.  حلوا را به دیوارهای ماهیتابه بزنید. تا نهایتا بصورت یک گوله ی بزرگ در وسط ماهیتابه درآید. حلوا  زعفرانی مجلسی  تان آماده شد. آنرا در طرف مورد نظر خود بریزید و تزیین کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

guest

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

5 Comments
قدیمی ترین
جدیدترین بیشتر رای داده شده
Inline Feedbacks
View all comments
مریم
مریم
3 ماه پیش

خیلی جالب بود اولین بار بود این تکنیک رو میبینم که آرد رو بعد تفت و تغییر رنگ از الک رد کنیم. حتما کیفیت حلوا بهتر میشه. مرسی از پیج خوب و مطالب کاربردیتون.

Mozhgan toorani
Mozhgan toorani
3 ماه پیش

سلام.ممنون از اموزش ساده وراحت
میخواستم بپرسم در ابتدا ارد رو بدون روغن تفت میدید؟
بااحترام

Samira
Samira
3 ماه پیش

چقدر جالب کن فکر می کردم درست کردن حلوا خیلی سخته.

طوبی
طوبی
3 ماه پیش

مثل همیشه بسیار عالی ممنونم

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x