جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش با رب انار روی اجاق گاز

جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن، طعم بسیار خوبی دارد. با ما همرا باشید تا طرز تهیه جوجه ترش با رب انار را به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین اجاق گاز داتیس

دستور پخت جوجه ترش

مواد لازم:

  • فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان: 400 گرم
  • پیازخرد شده: 1 عدد
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپخوری
  • رب انار ملس: 2 قاشق سوپخوری
  • آبلیمو تازه: 3 قاشق سوپخوری
  • ماست: 2 قاشق سوپخوری
  • کره: 50 گرم
  • سیخ چوبی: 4 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • گردو: به میزان لازم

طرز تهیه جوجه ترش:

  • برای تهیه جوجه کباب ترش ابتدا فیله‌های مرغ را به قطعات مربعی متوسط خرد کنید.
  • فیله‌ها را داخل یک کاسه بریزید و پیاز خرد‌شده را به آن‌ها اضافه کنید.
  • ماست و زعفران را در ظرفی جداگانه باهم مخلوط کنید و به فیله‌ها اضافه کنید.
  • گردو را چرخ کرده و یا آسیاب کنید و به مواد قبلی اضافه کنید. 
  • رب انار و روغن را نیز به مواد کباب اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید.
  • ترجیحا نمک و فلفل را برای آخرین مرحله بگذارید.
  • مواد را 3-4 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا خوب مزه ‌دار شوند. 
  • برای تهیه جوجه کباب ترش در تابه می‌توانید جوجه‌های مزه‌ دار شده را به سیخ چوبی بکشید. 
  • کف تابه را با مقداری روغن یا کره چرب کنید.
  • سیخ‌های چوبی کوچک را کف تابه چیده و روی حرارت متوسط اجاق گاز سرخ کنید.
  • کباب را برگردانید تا سمت دیگر نیز کاملا سرخ شود. 
  • وقتی هر دو سمت کباب‌ها سرخ شد، درب تابه را ببندید تا کباب ها با حرارت ملایم اجاق گاز خوب مغز پخت شوند.
  • می توانید جوجه ترش را داخل فر یا روی منقل نیز کباب کنید. 

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین فر توکار داتیس

نکات:

  • اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می  توانید از رب انار ترش استفاده کنید.
  • کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفرانی یا نان سرو میشود.
  • برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنید. 
  • در صورتی که تمایل دارید جوجه ترش شما شبیه جوجه ترش های رستوران های شمال کشور شود، باید از رب انار مرغوب شمالی با طعم ترش استفاده کنید. استفاده از رب انار نامرغوب یا رب انار شیرین باعث می شود طعم جوجه ترش شما خیلی عالی نشود.
  • یکی دیگر از نکاتی که در تهیه جوجه ترش های گیلانی به کار می رود این است که در برخی رستوران ها برای طعم دار کردن جوجه ها، از آب انار و آب نارنج تازه استفاده می شود که این موضوع باعث خوشمزه تر شدن جوجه ها می شود.
  • اضافه‌کردن ماست به مواد این کباب به دلیل ترد تر شدن گوشت است و می‌توانید آن را به دلخواه حذف یا اضافه کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email